Razer Bygget Telefonen Spillere Fortjener (Den Har RGB Lys)

52

Dette var ikke en billig seier heller, 9 drap og to lagkamerater som døde rett utenfor balltre. Foto: Sam Rutherford (Gizmodo)

Første gang du teste noe, kan du sjekke ut sine design, kan du prøve alle de nye funksjonene, men selv etter en time eller mer, er enheten fremdeles ikke føler seg som kjent som noe du eier og bruker hver dag. Og likevel, første gang jeg satte meg ned og spilte en runde PUBG Mobile bruke Razer Telefon 2, jeg ferdig med en kylling middag. Var det meg eller var det telefonen? Jeg er fortsatt ikke sikker, men her er hvordan Razer er gaming telefonen har utviklet seg for sin andre tur.

Ved første øyekast, og spesielt fra fronten, Razer Telefon 2 ser nesten identisk med den opprinnelige modellen. Men ved nærmere ettersyn, vil du legge merke til at det fremre og bakre kameraet er på forskjellige steder, mens i ryggen, Razer har byttet ut metall for glass.

Original Razer Telefonen på venstre, Razer Telefon 2 på høyre side. Foto: Sam Rutherford (Gizmodo)

Disse to tingene hint om store forbedringer på Razer Telefon 2 som skal være til nytte for alle brukere, og ikke bare spillere. Ved å dra nytte av glasset tilbake, Razer Telefonen lagt til trådløs lading, mens det nye kameraet moduler gir forbedret fotografering, inkludert innebygd optisk bildestabilisator, raskere autofokus, og utvidet HDR. Dette er en big deal fordi uklare, laber bilder var en av mine største klager om Razer er første telefonen. Selv om den er laget for spillere, det er ingen unnskyldning for skimping på “tradisjonelle” telefonen plikter.

Den andre store endringen er tillegg av RGB-belysning. Siste år, det virket absurd at Razer laget en gaming telefonen uten blinkende farget lys, men nå er det her, og det er ikke rent bare for show. Takk til Razer Chroma integrering via en ny mobil-app, de RGB-belysning kan være programmert til å blinke og puls forskjellige farger, avhengig av situasjonen. Du kan programmere den til å blinke blått når du får en tekst eller rød hvis du får en e-post fra sjefen din, og fordi appen fungerer ved å analysere varsler, for det er egentlig en uendelig mengde tilpasning.

Som sin forgjenger, Razer Telefon 2 fortsatt har en hjem-knapp med en innebygd fingeravtrykkleser på sin side.Fortsatt ingen hodetelefonutgang, om du vil få en dongle i boksen. 1 / 6

Inne, Razer Telefon 2 har også blitt oppgradert med beefier spesifikasjoner inkluderer en Qualcomm Snapdragon 845 brikkesett, 8 gb RAM, og nye dual-stereohøyttalere med Dolby Au tech. Som spill på en telefon som har en tendens til å føre til toasty telefoner Razer selv proppfull en massiv damp kammer kjøling system på størrelse med et visittkort i telefonen.

Heldigvis, Razer ikke rotet med 120Hz LCD-skjermen eller store 4,000 mAh batteri fra fjorårets håndsettet, som var nyskapende, kategori-å definere funksjoner som gjorde ideen om en gaming telefonen så spennende i første omgang. Nå skjønt, skjermen er betydelig lysere med en hevdet topp produksjon av 645 nits (versus bare 350 nits på den originale), og med Gorilla Glass 5 i front for økt robusthet. Faktisk, Razer Telefon 2 som helhet bør være mye lettere å leve med på grunn av tilsetning av IP67 vanntett.

Foto: Sam Rutherford (Gizmodo)

Så hvordan ’bout dem spill? Når du fikk med deg alt som skjer, 120Hz skjerm fortsatt imponerer. Det gjør at alt ser skarpere, selv på spill som PUBG som er normalt begrenset oppad til 60fps. Og delvis på grunn av suksessen med fjorårets enheten, Razer sier det har enda flere spillutviklere som ønsker å samarbeide og legge bedre støtte for skjermer med høyere oppdateringsfrekvens.

Sammen med Chroma key-app for å styre telefonen er belysning, Razer har også opprettet Cortex, en app som fungerer som et sted å både tune spill til din foretrukne innstillinger og ytelse og oppdage nye basert på den type spill du allerede har.

Cortex apps lar deg justere ting som prosessorhastighet, oppløsning, anti-aliasing, og mer.Foto: Sam Rutherford (Gizmodo)

Og i tillegg til Razer Telefon 2, Razer er også lanserer en ny gamepad med en innebygd mount laget for å holde et bredt utvalg av telefoner, nye USB-C støydempende ørepropper, og en overraskende kraftig 15-watts trådløs lader som også har RGB lys som automatisk synkroniseres med Razer Telefonen.

Den store potensielle ulemper til dette er at Razer Telefon 2 er ikke billige. Det starter på $800 for glatt glass-støttet modellen sett ovenfor og 64 gb lagringsplass, eller $900 for en modell med matt glass tilbake og 128 gb lagringsplass. Pre-ordrer starter i morgen, med forsendelser planlagt å gå ut en gang i slutten av oktober eller begynnelsen av November.

Deler Denne Historien