Nedgraderes spesifikasjoner av den nye flaggskip Xiaomi

49

I nettverket dukket opp detaljer om den kommende smarttelefon Xiaomi Mi 3 Mix fra to kilder. Første, den populære Kinesiske søkemotoren Sogou har en ny side med en nedtelling til kunngjøringen, funksjoner og bilder.

Den offisielle debut for smartphone-glidebryteren Xiaomi Mi 3 er forventet å Blande 15. oktober 2018. Opp til dette punktet og teller ned.

Hvis du tror at nettstedet ditt, Xiaomi Mi 3 Mix er utstyrt med en 6.4-tommers skjerm, trippel hovedkameraet, oppløsningen av to moduler 16 og 13 MP, selfie kameraet er 20 MP, 8 GB RAM og 256 GB internt flash-minne. Som maskinvare Foundation heter Qualcomm Snapdragon 855, som ikke er så sannsynlig, siden smarttelefoner på nye flaggskip prosessoren er forventet bare neste år.

Også detaljer felles insider Mocha RQ. Ifølge ham, smarttelefonen er utstyrt med Samsungs AMOLED-skjerm, fingeravtrykkleser under skjermen, og en uttrekkbar kameraet.