Hvordan Sværme af Super Intelligent Droner, der Tager Over Live-Underholdning

30

Foto: Raul Marrero (Gizmodo)

En drone vis fra Verity Studios i det væsentlige indebærer at skabe en indendørs GPS-system, at hver af de specialbyggede droner bruger til at finde sin position. Forud for en vis, vil virksomheden har installeret satellitter gennem arena til at skabe et netværk, at droner kan oprette forbindelse til. Når en drone er på netværket, skal det ved, hvor det er på plads, samt hvor de andre droner. Flyene er pre-koreograferet, og drone-operatøren trykker på en enkelt knap for at starte diasshowet. Droner er gemt i opladning bakker, der får taget til en side, tidspunkt for start, derefter flyve i formation, som er oplyst, til cirka fire minutter, før de dropper ud. Sikkerhed er naturligvis et problem. Hvis en enkelt drone mislykkes, vil det blot lander på plads. Hvis en satellit ikke, men resten af netværket vil stadig fungere.

For nu, drone-shows som disse sker i indendørs spillesteder, og dronerne flyver over scenen. I fremtiden, Verity Studios har planer om at tilføje flere droner til sværm til at udføre mere komplekse koreografier og udvide til udendørs spillesteder. Der er også nogle mulige industrielle applikationer for de droner, som implementering af en sværm af dem i et lager til at læse sensorer på fragt og tage opgørelse. Men selv en simpel drone vis, som en konstellation af flyvende lys rundt en rapper, ser det ret utroligt. Meget bedre end projektører, mindst.

Dele Denne Historie