Glidebryteren mekanisme rammeløse smarttelefon Ære Magic 2 er vist i salgsfremmende video

51

Huawei har publisert en teaser video som viser glidebryteren mekanisme av de rammeløse smarttelefon Ære Magic 2.

Huawei har allerede vist smarttelefonen i slutten av August, IFA messen i 2018, men så detaljene ikke ble avslørt. Smarttelefonen kommer til å erstatte den opprinnelige Ære Magic, utgitt i desember 2016. Det er helt rammeløse og uten cut-out-skjermen i iPhone stil X. Kameraet er plassert i modulen som skal åpnes når skift av skjermen.

Maskinvaren grunnlag av smarttelefonen topp-end prosessor HiSilicon Kirin 980 med avanserte funksjoner av kunstig intelligens. Det er også forventet kraftig lader er 40 watt, noe som gir meget rask lading.

Presentasjon av Ære Magic 2 vil bli avholdt på 31 oktober, to uker senere enn kunngjøringen av flaggskip smartphone Mate Mate 20 og 20.