Gelieve niet te Posten Uw Potentieel Felonious Misdaden op Facebook

16

Screenshot: dustin.burns770 (Facebook)

Mensen doen ongelooflijk domme shit online. Maar voor al het lawaai we maken over alles wat je moet nooit post op sociale media, het moet echt gaan zonder te zeggen dat het potentieel waarbij je in een misdrijf misdaad door middel van een openbare video is een no-go. Helaas, dit is het geval voor één Missouri man die naar verluidt postte een video van zichzelf met het verwijderen van zijn politie-uitgegeven enkel monitor aan op Facebook.

Dustin Wayne Brandwonden, 33, was naar verluidt een toeslag van deze week met het knoeien met elektronische monitoring apparatuur, volgens de Springfield News-Leider en de rechtbank records. Volgens de direct beschikbare papieren spoor dat Facebook een gebruiker moedig geplaatst van de bijna 4 minuten gids voor het overtreden van de wet in juli, de ondertiteling van de clip:

De les van vandaag het verwijderen van een GPS tracking armband met het stoppen van het circuit…zet iedereen was nieuwsgierig.

De onderzoekers geloven dat de mens in de Facebook-video—dat het de moeite waard te vermelden is nog steeds zichtbaar vanaf de publicatie van de rekening van dustin.burns770—Brandwonden. De video toont een man verwijderen van het apparaat van zijn enkels met wat lijkt op een boter mes en verschillende andere instrumenten. Opmerkelijk, het lijkt erop dat niet alle misplaatste materiaal individu in kwestie gedeeld op de rekening, inclusief de rekeningen van de reis (die gewoonlijk beperkt is in proeftijd overeenkomsten). Per Springfield News-Leader:

In de volgende berichten, het Facebook account verwijzingen uitstapjes naar Utah, Boise, Idaho en Oregon.

In augustus, de Facebook-account plaatste een video van een man die eruit ziet zoals Brandwonden wandelen door wat lijkt op een grote marihuana boerderij met het bijschrift: “Dream come true.”

Hof records tonen verschillende proeftijd overtredingen werden ingediend deze zomer tegen Brandwonden en een arrestatiebevel tegen hem was uitgevaardigd.

Burns heeft naar verluidt zijn gehouden op een Springfield gevangenis sinds 28 augustus en wordt niet vertegenwoordigd door een advocaat.

Alsjeblieft doe dit niet.

[Springfield News-Leader]

Deel Dit Verhaal