Galaxy A9 Foreslår, at Samsung Kan Blive Hooked på Multi-Kameraer

16

Billede: Samsung

Efter en rimelig mængde af hype og endnu mere lækker, Samsung Galaxy A9 endelig fik meddelte i dag i Malaysia. Mens det er uklart, om Galaxy A9 nogensinde vil se en officiel udgivelse stateside, Samsung er verdens første telefon med fire bageste knaster kan være en forsmag på, hvad der er at komme på Galaxy S10 næste år.

Med en overraskende høj-vek-24-MP kamera i front, og fire knaster i ryggen, A9 har to kameraer, end selv Samsung 1,000 Galaxy Note 9. Og mens nogle folk kan sige, A9 ‘ s 5-MP-dybde sensor, der ikke fuldt tæller, da det faktisk ikke kan tage billeder på sin egen, der stadig efterlader telefonen med en 24-MP-hovedkamera, et 10-MP telefoto cam med 2x zoom, og en 8-MP ultra-bred cam med en 120 graders synsfelt.

Billede: Samsung

Spredning af kamera sensorer på telefoner er noget, der har været hurtigere op sidst med Huawei og mere for nylig LG tilbyder tre bageste kameraer på P20 Pro og LG V40. Men hvad der er vigtigere for Samsung fans er, at Galaxy A9 hints på, hvad Samsung arbejder på bag kulisserne.

Samsung har en historie at udgive enheder i fald, der ofte synes som almindelig forbruger produkter, men er også til dels demoer for nye teknologier eller produktionsprocesser. Det skete, da udgivet Samsung Galaxy Alpha i September 2014, som bød på en ny affasede aluminium, der var en stor forbedring i både styrke og ser ud over de tidligere Galaxy S5.

Billede: Samsung

Så bare to måneder senere, udgivet Samsung Galaxy Note Kant i November 2014 og med verdens første funktionelt buede skærm. Og så ville du ikke kender det, i begyndelsen af 2015, udgivet Samsung Galaxy S6 sportslige en affasede aluminium ramme og på Galaxy S6 Kant, en skærm med afrundede kanter på begge sider af enheden i stedet for blot én som på Galaxy Note Kant.

Dette betyder ikke, at det er en garanti for, at Samsung vil tilbyde en lignende opsætning af kameraet på Galaxy S10, men det er klart det selskab, leger med idéen. Og med Samsung også på dækket for at vise en bøjelig telefonen inden udgangen af året, kan der være nogle store forandringer i vente for mobile gadget konference MWC 2019. Enten måde, midt i den anledning for alle-screen-telefoner, lover fleksible skærme, og den hurtige stigning i antallet af kameraer bliver proppet ind i telefoner, og vi kan se en helt ny generation af radikalt forskellige håndsæt inden for de næste 12 måneder.

Dele Denne Historie