Den nye iPad Pro vist på gjengivelse fra alle kanter

46

I nettverket dukket høy kvalitet gjengivelser av den kommende neste generasjon iPad Pro, som har kunngjøring er ventet i nær fremtid. En kilde som var produsent av tilbehør Benks, som viste en ny sikkerhetsglass for nettbrett. Den andre kilden presentert en 3D-datamaskin-modellen basert på tegninger.

Ifølge ham, nettbrettet vil være ekstremt tynn — tykkelsen er bare av 5.86 mm. du kan Også merke en tynn ramme, ingen hjem-knappen og åpning for kameraet på skjermen, men håper på Face ID er der fortsatt. Også lagret på nettbrettet 3,5 mm hodetelefonutgang.

I henhold til tidligere lekkasjer, den nye iPad Pro vil få en skjerm med en tynn ramme og vil miste den merkede hjem-knappen. I motsetning til iPhone X tablet vil ikke få kutt på skjermen. Selv i den tynne delen vil være nok plass til å plassere kameraer og sensorer TrueDepth til å gjenkjenne brukere av Ansikt-ID.


Forresten, Møte-ID-funksjonen kan arbeide i horisontal modus og ikke bare i vertikale, som nå skjer med iPhone X, iPhone XS iPhone XS Maks. USB Type-C vil tillate deg å vise video i 4K HDR på eksterne skjermer. Det er også kjent Apples nye penn, Blyant. Det vil tilkobles med nettbrettet, bare man nærmer seg det som AirPods eller HomePod, uten at du trenger å koble til via kontakten.