Video: gun turret “Kalashnikov” med kunstig intelligens skyte for å drepe

132

Bekymring “Kalashnikov” viste arbeider av våpen stasjoner under kontroll av kunstig intelligens. Automatisk turret kjører av nevrale nettverk, og er i stand til å lære i kamp plikt. Stasjonen kan operere i flere moduser, video testere som viste hun skanner området, gjenkjenne truende gjenstander, sa objekt (person eller maskin) fatter vedtak om nødvendige antall skudd for den sikre ødeleggelse og treffe målet. Stasjon uavhengig beslutter hvilke objekter er ikke farlig og vil ikke brann, for eksempel ved at dyr.

Турель

Kanonene fikk en gyro-stabilisering systemet, og kan skyte mens du er i bevegelse. Og dvuhsistemnaya optikk, gjør det mulig å bruke stasjonen døgnet rundt og under forhold med dårlig sikt.

Ifølge eksperter, er slike systemer snart vil bli installert på den russiske baser “Hamim” og “Tartus” i Syria — “Kalashnikov”, som det ble kjent, instruert til å gi ekstra sikkerhet tiltak på disse anleggene.