Google begynte å spore Russlands busser og sporvogner i sanntid

78

Google utvikler teamet har utgitt en stor oppdatering til Google-Kart (Google Maps). Oppdateringen legger til viktig informasjon, for eksempel trafikkorker, planlegge og spore kjøretøy i sanntid.

Det er en ny fane der du kan trykke på for å vise informasjon om trafikk og transport plan. En ny funksjon for brukerne å kombinere turer bilturer offentlig transport: nå kan du få nyttig informasjon om hvert trinn av reisen. For eksempel, om de road t-når vil neste buss kommer, hvor lenge er det gange fra holdeplassen for bussen til kontoret.

I 13 byer i Russland tilgjengelig sporing av busser og trolleybusser på kart i sanntid. Blant dem — Moskva, St. Petersburg, Sochi, Chelyabinsk, Jekaterinburg, Kaliningrad, Voronezj, Kazan, Nizjnij Novgorod, Perm, Omsk, Novosibirsk, Samara.

I tillegg er det integrasjon med musikk-tjenester som Spotify, Pandora, Apple Musikk og Google Play Musikk. Musikk kan de høre uten å skru av NAV.

Nye funksjoner som vil dukke opp på Android-og iOS allerede denne uken. Å bruke dem, vil du trenger å oppdatere Google Maps i App Store eller Google Play.