Smarta klockor Samsung Galaxy Titta på, det är redan möjligt att köpa i Ryssland

25

Samsung Electronics meddelade i början av försäljning i Ryssland smarta klockor Galaxy Titta på. Smart watch Galaxy Klocka kommer att ersätta Galaxy Växel och har den styrka militär nivå.På ryska användare tillgängliga modeller 46 mm i färgen “silver stål” – modellen och 42 mm i färger “svart” och “guld”. Samsung Galaxy Titta på att köpa från och med den 14: e September till ett rekommenderat pris av 26 990 rubel (46 mm) och 21 990 rubel (42 mm).I den nya klocka höll sig runt roterande bezel och Displayen Alltid On (alltid på displayen). Första Samsung Galaxy Titta kan imitera ljudet av klassiska mekaniska klockor att ticka eller varje timme för att uppmärksamma användaren på signal. Skärmen är skyddad av Corning Gorilla glass-DX+. Även vattentät upp till 5 ATM, skydd mot fukt och damm enligt IP68 standard, hållbarhet uppfyller den militära standarden MIL-STD-810G.

Med Samsung Galaxy Titta användare kan hålla en daglig uppföljning av hälsa, stress, sömn och mycket mer. Tracker automatiskt kommer att fastställa när användaren är under stress, och erbjuda sig att göra en serie övningar för att stabilisera detta tillstånd. Sova tracker håller reda på alla stadier av vila, inklusive REM-sömn, hjälper till att etablera sömn och talar om för dig hur mycket du behöver vila för att arbeta produktivt i eftermiddag.

Fitness tracker enheter lagts 21 nya träningspass i hallen och 39 av utbildning. En inbyggd kaloriräknare med en rad rekommendationer för en balanserad meny.

Klockan finns i två storlekar — 46 mm med en bilddiagonal på 1,3 tum och batteri mAh 472 och 42 mm med en diagonal på 1.2 inches och 270 mAh. Den runda klockor är utrustade med en Super AMOLED-skärm med en upplösning på 360 x 360 pixlar, dual-core Exynos-9110 med en frekvens på 1,15 GHz och körs på operativsystemet Tizen 4.0. Version LTE fick 1,5 GB RAM-minne och 4 GB internt flash-minne och Bluetooth — 768 MB och 4 GB.

Av sensorer accelerometer, gyroskop, barometer, puls sensor, en sensor för omgivande ljus. Stöd för trådlös laddning standard WPC.