Huawei har bekräftat utvecklingen av mobil-barnsäng med en flexibel skärm

24

Huawei är hårt arbete på att skapa en vikbar smartphone med en flexibel skärm. Detta var sa Richard Yu (Richard Yu), chef för konsument uppdelning av Huawei, journalister av den tyska tidningen Die Welt.

Richard Yu sade: “är Du fortfarande använda datorn? Kanske är detta på grund av att det faktum att du tror att en smartphone skärmen är för liten”. Han tillade att företaget har för avsikt att ändra på detta och det är troligt att det snart kommer att vara vikbara skärmar. En smartphone med en vikskärm Huawei bör vara klar inom ett år.

I September, Vd för mobila enheter Samsung D. J. Koch (D. J. Koh) meddelade den förestående lanseringen av smartphone med en vikbar skärm. Hans första tillkännagivandet kommer ske på Samsung developer conference i San Francisco.