State Department har Brugt $52,000 på Motoriserede Gardiner for Nikki Haley ‘ s Lejlighed

26

Nikki Haley i en fil foto fra Marts 2018Photo: Getty Images

Det AMERIKANSKE State Department ‘ s budget er blevet skåret drastisk under Præsident Trumf. Men det har ikke stoppet nogle højtstående folk i regeringen, fra at leve det gode liv. Ifølge en ny rapport, State Department havde brugt en kæmpestor $52,701 på gardiner til Nikki Haley ‘ s lejlighed på Manhattan sidste år.

Hvorfor er disse gardiner så dyrt? New York Times rapporterer, at gardinerne selv er bare genert af $30.000, stadig en obskøn pris ved enhver standard. Men en yderligere $22,800 blev brugt på motorer, der giver gardiner til at åbne og lukke:

Gardinerne selv koste $29,900, mens motorer og-hardware, der er nødvendig for at åbne og lukke dem automatisk koste $22,801, i henhold til kontrakter. Installation fandt sted fra Marts til August sidste år, i løbet af Ms Haley ‘ s tid som ambassadør.

De 6.000 kvadratmeter stor lejlighed på Første Avenue er lejet af Statens Institut for Nikki Haley, den AMERIKANSKE Ambassadør til Fn, og koster omkring $58,000 per måned. Lejligheden er anvendt som både Haley ‘ s residence og underholdende.

Haley ‘ s kontor efter sigende forsvarede køb ved at sige, at planer for gardiner blev lavet i løbet af Obama-administrationen, men gardinerne om den ikke var bestilt, indtil Trump regime overtog magten.

Nogle medlemmer af Trump administration har fået i varmt vand for deres ekstravagante udgifter, herunder Ben Carson ‘ s berygtede $31,000 spisebord. Men en af de største skandaler i denne æra, er, at Præsident Trump selv er direkte profiterer fra formandskabet. Mindst $16.1 millioner er blevet brugt af regeringen og kampagne-agenturer på virksomheder, der forvaltes af Trump Organisation siden slutningen af 2015. Og det er kun de penge, vi kender til.

Jeg tror det er en velsignelse, at Trump ikke sælge MAGA gardiner. Men, alligevel.

[New York Gange]