Smart klokker Samsung Galaxy Se, det er allerede mulig å kjøpe i Russland

42

Samsung Electronics har annonsert begynnelsen av salget i Russland smart klokker Galaxy Se. Smart watch Galaxy Se komme til å erstatte Galaxy Gear og har styrken på militært nivå.For russiske brukere tilgjengelige modeller 46 mm i fargen “sølv stål” modell og 42 mm i fargene “dyp svart” og “rosa gull”. Samsung Galaxy Se å kjøpe fra 14. September til en veiledende pris av 26 990 rubler (46 mm) og 21 990 rubler (42 mm).I den nye klokken var holdt rundt roterende bezel og Vise Always On (alltid på skjermen). Første Samsung Galaxy Se kan etterligne lyden av klassiske mekaniske klokker til å krysse av eller hver time for å varsle brukeren signal. Skjermen er beskyttet med Corning Gorilla glass DX+. Også vanntett opp til 5 ATM, beskyttelse mot fuktighet og støv i henhold til IP68 standard, holdbarhet møter for militær standard i MIL-STD-810G.

Med Samsung Galaxy Se brukere kan holde en daglig sporing av helse, stress nivåer, søvnkvalitet og mye mer. Tracker vil finne ut automatisk når brukeren er under stress, og tilbyr å gjøre en rekke øvelser for å stabilisere denne tilstanden. Søvn tracker holder styr på alle stadier resten, inkludert REM-søvn, bidrar til å etablere søvn, og forteller deg hvor mye du trenger å hvile for å arbeide produktivt i ettermiddag.

Trenings-tracker enheter lagt til 21 nye treningstimer i sal, og 39 av opplæringen. En innebygd kalori kalkulator med et sett av anbefalinger for en balansert meny.

Uret er tilgjengelig i to størrelser — 46 mm med en skjerm diagonal på 1,3 tommer og batteri mAh 472 og 42 mm med en diagonal på 1,2 tommer og 270 mAh. Runden se utstyrt med en Super AMOLED-skjerm med en oppløsning på 360 x 360 piksler, dual-core Exynos 9110 med en frekvens på 1.15 GHz og kjører på operativsystemet Tizen 4.0. Versjon LTE fikk 1.5 GB RAM og 4 GB internt flash-minne og Bluetooth — 768 MB og 4 GB.

Av sensorer er akselerometer, gyroskop, scoreboard, hjertefrekvens-sensor, sensor for omgivelseslys. Støttes trådløs lading standard WPC.