Oklahoma å være Vert Flåte av Udelv Autonome Kjøretøy Levering

30

Foto: Udelv

Mens Uber tilbrakte sommeren å gjøre drastiske kutt til sin selv-kjører bil operasjoner—skyting 100 drivere, i Pittsburgh, for så å trappe ned sin autonome lastebiltransport divisjon—upstarts har vært glad for å plukke opp slakk. Sak: Udelv, som kunngjorde i dag en flåte på 10 selvkjørende levering varebiler distribusjon i Oklahoma City.

Det San Fransisco-baserte oppstart, som spesialiserer seg i lav hastighet, elektrisk last varebiler, laget sin første selvstendige test drive i januar i år. Dette Oklahoma City roll-out vil se denne lille flåten av boxy kjøretøy utføre dagligvare leveranser for Uptown Butikk, Kjøpe Mindre, og Smart Strømsparing.

I henhold til trykk materialer, hver Udelv (hvis det er riktig entall bruk) vil ha menneskelig drivere inne som failsafes og være knyttet til en driftsorganisasjon som vil tillate for “fjernstyring og overvåkning.” Om betydelig yngre enn sine konkurrenter, selskapet har en “skadefri” record—noe Uber og Tesla, dessverre ikke.

Som sagt, det er klart fra reklame bilder som Udelv kjøretøy stole på sensorer fra Velodyne. Det samme selskapets sensorene ble kombinert på den autonome Uber bilen som traff og drepte en kvinne i Tempe, Arizona, tidligere i år. Menneskelig operatør bak rattet på Uber bilen var tydeligvis å se TV-programmer på tidspunktet for den fatale ulykken, ifølge politiet registrerer oppnådd ved Gizmodo.

“Hendelsen i Tempe var en tragisk ulykke, som ikke burde ha skjedd. Det var en tragedie, og vår dypeste medfølelse går ut til offeret og hennes familie,” administrerende DIREKTØR Daniel Laury fortalte Gizmodo. “Udelv er ADVs er separat til klasse av kjøretøy involvert i ulykken. Vårt formål er bygget for å bære leveranser, ikke mennesker. Dette betyr at de ikke trenger å gå så fort som offentlige transportmidler, kan håndtere situasjoner ulikt, og vil alltid prioritere menneskelig sikkerhet.”

Udelv er kjøretøy som er satt til å debutere på gatene i Oklahoma City i begynnelsen av 2019.

Hvis du er en nåværende eller tidligere Velodyne ansatt, vil vi gjerne høre fra deg. Send oss e-post, chat med oss på Keybase, eller sende oss informasjon anonymt via vår Sikre Slippe server.