Misschien Moet Je Gewoon Kopen een Oude iPhone

37

Foto: Christina Warren (Gizmodo)

Als u niet in de memo van Apple bleek uit nieuwe iPhones deze week, maar ook een enkele oudere modellen te koop—de hele weg terug naar de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus, die voor het eerst hun boog terug in 2016. Maar misschien is de iPhone niet hoeft te worden een nieuwe iPhone.

Ter wille van de eenvoud zijn we gewoon te houden aan de 2016 en 2017 iPhones die Apple verkoopt nog steeds direct in dit specifieke artikel, maar natuurlijk heb je de tweede hand en gerenoveerd opties om uit te kiezen als goed, en veel van dezelfde argumenten gelden ook daar. (En als je wilt een iPhone Xs, hier is een gids voor het kiezen van de juiste.)

1) U kunt nog steeds het uitvoeren van iOS-12

Afbeelding: Apple

iOS-12 daalt deze maand met een groot aantal nuttige verbeteringen, die alles van betere augmented reality tools voor het beheren van uw smartphone verslaving. En dit—iOS-12 komt naar elke iPhone helemaal terug naar de iPhone 5S vanaf 2013. U bent niet ontbreken op de meeste van de nieuwste software-innovaties door het oppakken van een iPhone 7 of een iPhone-8.

Dat gezegd hebbende, zijn er één of twee kenmerken die u niet krijgen op oudere hardware, zoals Animoji en Boodschapper gezicht stickers (die moet een top-end front-facing camera), maar de overgrote meerderheid van de functies die beschikbaar zijn in iOS 12 gaat werken prima op de iPhones van 2016 en 2017 en nog verder terug.

Zeker, schermen en apps kunnen spiegelen door een beetje sneller het nieuwste van het nieuwste siliconen, maar het gaat niet om een enorm verschil zichtbaar is (we gebruiken nog steeds een iPhone 7 Plus die perfect functioneert goed). Wat meer is, als je terug gaat naar de iPhone 7 of de iPhone 8, weet je dat je nog steeds naar de nieuwste iOS-updates voor nog een aantal jaren.

2) Bespaar geld

Alles is in verhouding tot de prijs die je betaalt de iPhone XS Max is ongetwijfeld de grootste en meest goed gebouwd en snelste iPhone ooit, maar is het ook de beste waarde iPhone van 2018? Zelfs als je het geld om te betalen, kan dat geld beter worden besteed? (Je zou redden genoeg voor een nieuw Apple-Horloge-Serie 4). Laten we breken de prijzen zoals ze op dit moment staan op de Apple site.

Een 4,7-inch iPhone 7 is van jou van $449 (met een weliswaar schamele 32GB opslag) of $549 (128GB). Ga naar de 5,5-inch iPhone 7 Plus en je nodig hebt om een deel van $569 (32GB) of € 669 (128GB). Het 4,7-inch iPhone 8 zal u terug $599 (64GB) of $749 (256GB), met de 5,5-inch iPhone 8, Plus prijzen op $699 (64 GB) en $849 (256 GB).

Van de iPhone 8, Plus het is geen grote sprong naar de “budget” 6.1-inch iPhone XR—van jou voor $749 (64 GB), $799 (128GB), of $899 (256 GB). Dan heb je het 5,8-inch iPhone XS op $999 (64 GB), $1,149 (256GB), of € 1,349 (512GB), en ten slotte de 6,5-inch iPhone XS Max op $1,099 (64GB), USD 1.249 (256GB), of € 1,449 (512GB).

Om deze cijfers in een iets andere manier: U kunt de tas drie 32GB iPhone 7 telefoons en nog steeds veranderen voor dezelfde prijs als een 512-GB iPhone XS Max. Misschien een eerlijker vergelijking is in de 256GB modellen—te beginnen met de iPhone 8, dan betaalt u een extra $150 voor de iPhone XR, een extra $400, – voor de iPhone XS, en een extra $500 voor de iPhone XS Max. Dat maakt de iPhone XR lijken fatsoenlijke waarde, minder dan die andere twee.

3) Je zou het niet nodig de laatste verbeteringen

Apple is enthousiast om te benadrukken de snelheid verhoogt met elke volgende versie van de iPhone—de laatste A12 Bionic chipset is 15-50% sneller en efficiënter dan zijn voorganger, de A11 Bionic (in 2017 iPhones); dat op zijn beurt was 25-70% sneller en efficiënter dan zijn voorganger, de A10 Fusion (in 2016, iPhones), enzovoort.

We hoeven niet te twijfelen Apple ‘ s technische vorderingen, maar hoeveel voordeel krijg je echt in termen van het actuele van-dag-tot-dag van de prestaties? De meeste alledaagse apps lijken te openen op min of meer dezelfde snelheid naar beneden de laatste twee generaties, en terwijl het verschil tussen opeenvolgende jaren te zien in benchmarks, zo ver als de echte wereld gebruik gaat de openingen niet worden aanzienlijk deel van de tijd.

Voor de eisen van het bewerken van video, high-end gaming en alles wat met de neurale motor (geïntroduceerd in 2017)—als intensieve afbeelding of speech processing—de verschillen zijn waarschijnlijk te meer van betekenis zijn tussen de generaties, maar misschien niet zo belangrijk dat het de moeite waard een paar honderd van uw hard verdiende dollars. Als u wilt dat een telefoon die snel plaats super-fast, de iPhone 7 en de iPhone 8 handsets zijn nog steeds heel erg de moeite waard te overwegen.

Dat strekt zich uit tot de camera ‘s: de Nieuwere iPhones hebben een betere camera’ s voor zeker, en Apple heeft een aantal dia dekken om te laten zien waarom, maar de vraag is hoe veel beter? We hebben het nog niet in onze handen kregen 2018 de handsets nog niet, maar we kunnen je vertellen dat de iPhone X hit 97 op DxOMark vergeleken met de 88 van de iPhone 7 Plus met behulp van dezelfde tests. Het is hier misschien meer geld daadwerkelijk goed besteed, maar ze zijn niet een wereld van verschil.

De Unlockr deed een uitgebreid camera test tussen de 2015-2017 iPhones, zodat u een kijkje kunt nemen voor jezelf: Terwijl de foto ‘s op de nieuwere telefoons zijn ongetwijfeld beter, vooral in lastige lichtomstandigheden, de foto’ s genomen met de iPhone 7 Plus en de iPhone 6 Plus zijn nauwelijks rampzalig en zijn heel behoorlijk. Als je niet een professioneel Instagrammer, de oudere iPhone 7 en de iPhone 8 modellen zeker niet zal teleurstellen.

4) Je hoeft niet Face ID (of Animoji)

Uw browser ondersteunt geen HTML5 video tag.Klik hier om de originele GIF

Face ID is glad en veilig is, zouden we niet betogen tegen het—we zijn niet zeker dat het de moeite waard een $300+ markering op de prijs. Blijf bij de iPhone 7 en de iPhone 8 bereiken en u kunt doorgaan met Touch ID, die toevallig ook glad en veilig, en werkt ook als je het oppakken van uw telefoon en zoek in de andere richting.

Het is niet dat we een hekel Face ID bij, het is gewoon dat we denken Touch ID, is perfect in orde, zelfs als Apple uiteraard vindt het een verouderde technologie van nu. Met de OnePlus 6T en Galaxy S10 zowel gekletst te arriveren in het scherm vingerafdruk scanners, het zal interessant zijn om te zien wanneer Apple de bladeren Touch-ID in de tech prullenbak.

Een andere functie die u waarschijnlijk kunt leven zonder, zelfs als u denkt dat u dat niet kunt, is Animoji (en Memoji). Deze schattige cartoon karakters en zelfportretten zijn exclusief voor de iPhone X en later, vanwege de geavanceerde front-facing camera tech vereist, en terwijl ze zorgen voor een leuke afleiding, je hoeft er niet echt voor ze te installeren Bitmoji in plaats daarvan, als je echt moet.