iPhone XS iPhone XS Max er allerede tilgjengelig

24

Apple begynte å ta forhåndsbestillinger for den nye flaggskip smarttelefoner iPhone XS iPhone XS Maks. I dag ble de tilgjengelig for pre-order i landene i den første bølgen av lanseringen. Antallet overstiger 30, men Russland er ikke blant dem.

Vi snakker om land og regioner som Australia, Østerrike, Us virgin Islands, Belgia, STORBRITANNIA, Tyskland, Guernsey, Hong Kong, Danmark, Jersey, Irland, Spania, Italia, Canada, Kina, Luxembourg, Mexico, Isle of man, Nederland, New Zealand, Norge, forenede arabiske emirater, Portugal, Puerto Rico, Saudi-Arabia, Singapore, USA, Taiwan, Finland, Frankrike, Sveits og Japan.

Smarttelefoner er tilgjengelig i sølv farge, fargen plass grå og et nytt gull hue med et minne på 64 GB, 256 GB og 512 GB. I USA prisene starter på 999, 1149 og $ 1349 for iPhone XS og 1099 1249 og $ 1449 for iPhone XS Maks.

I Russland iPhone XS iPhone XS Max vil være tilgjengelig 28. September til en pris av 87 og 96 990 990 rubler, henholdsvis.