iPhone XS iPhone XS Max är redan tillgängliga

25

Apple började ta förbeställningar för sitt nya flaggskepp smartphones som iPhone XS iPhone XS Max. Idag blev tillgänglig för pre-order i länderna i den första vågen av lanseringen. Deras antal är större än 30, men Ryssland är inte bland dem.

Vi talar om dessa länder och regioner som Australien, Österrike, Usa jungfruöarna, Belgien, STORBRITANNIEN, Tyskland, Guernsey, Hong Kong, Danmark, Jersey, Irland, Spanien, Italien, Kanada, Kina, Luxemburg, Mexiko, Isle of man, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, förenade ARABEMIRATEN, Portugal, Puerto Rico, Saudi Arabien, Singapore, USA, Taiwan, Finland, Frankrike, Schweiz och Japan.

Smartphones är tillgänglig i silver färg, färg utrymme grå och ett nytt guld nyans med ett minne på 64 GB, 256 GB och 512 GB. I USA priserna börjar på 999, 1149 sek 1349 för iPhone XS och 1099 1249 och $ 1449 för iPhone XS Max.

I Ryssland iPhone XS iPhone XS Max kommer att finnas tillgänglig den 28 September till ett pris av 87 och 96 990 990 rubel, respektive.