I USA endte med ceremonien tildeling IG Nobel-prisen i 2018

34

På Harvard ‘ s Sanders theatre endte 28 årlige ceremoni tildeling vinderne af IG Nobel prize – en parodi på event på den prestigefyldte Nobels fredspris. “Nobelevku” blev etableret i 1991, og siden da er der årligt uddelt til forskere fra forskellige lande til de mest usædvanlige og fjollet forskning. Men nogle af dem gør dig første til at grine-og derefter til at tænke alvorligt.

Dette år inden for “Økonomi” – prisen blev uddelt til de canadiske forskere, der har studeret spørgsmålet om uretfærdighed, som folk møder på arbejde, samt metoder til at bekæmpe det. I deres arbejde, under titlen “Rigtige forkerte” under vejledning af Professor Lindy Han Yu Liang, en gruppe af forskere har bevist, at positive følelsesmæssige effekt, tilfalder fra tortur af voodoo dukke chefen. Ifølge de forskere, der har foretaget de forsøg, arbejdere, tortur og protekauschie dukker med knappenåle, har fået enorm tilfredshed og hurtigt at komme til en følelse følelse af retfærdighed.

“Sammenlignet med dem, der ikke tortur dukke, der ligner den chef af dem, der gjorde, følte en større følelse af retfærdighed”, — kommenteret på resultaterne af den forskning, team forsker Douglas brown.

I feltet “Medicin” i år gik prisen gik til forskere fra Michigan, som bestemt er en effektiv måde er meget hurtigere (70%) bringe stenene fra nyrerne. Recept? Ofte ride en rutschebane.

Forskere fra Tanzania, Zimbave og det forenede KONGERIGE igen modtaget anerkendelse i udforskningen af en sund kost. I April, tidsskriftet Videnskabelige Rapporter har offentliggjort deres resultater, at de kannibalistiske kost i sammenligning med konventionelle har mindre ernæringsmæssig værdi, og kan ikke fuldt ud at tilfredsstille manden. Leder af forskning James Cole bemærket, at forskergruppen har beregnet antallet af forbrugte kalorier af kannibaler af de ældste Stenalder periode, og derefter sammenlignede resultaterne med mængden af kalorier der forbruges af den moderne mand i den sædvanlige kød og alternative kostvaner.

“Du vil få mere kalorier fra heste end mennesker”, — sagde under ceremonien, Cole.

I kategorien af “Medicinsk uddannelse”, juryen har anerkendt arbejde Akira Horiuchi, udviklet en metode til samogorodskaia i en siddende stilling.

Pris i kategorien “Reproductive medicine” gik til forskere, der brugte frimærker til at bestemme den natlige erektioner og fandt ud af, at denne metode er meget mere effektive nu fælles plethysmography.

Pris i biologi blev uddelt til den svenske videnskabsmand. De beviste, at professionelle smagere smag kan identificere den vin, som blev besøgt af fluen.

IG Nobel-prisen i litteratur, arrangørerne gav forskere fra STORBRITANNIEN, Australien og El Salvador for deres arbejde, “Livet er for kort til at “læse fucking instrukser”. Forskerne i deres rapport vist, at mennesker nyder på hjem eller arbejde nogen kompliceret teknologisk udstyr er normalt næsten aldrig læse de tilgængelige vejledning til dem, i den ende, man ikke bruger i nogle tilfælde halvdelen af deres funktioner. Desuden fandt forskerne, at kvinder læser vejledningen betydeligt oftere end mænd, og personer under 25 år, der ikke er opmærksomme på dem.

En gruppe spanske forskere under ledelse af Francisco Alonso modtog prisen “For verden”. Forskerne analyserede skrig og forbandelser fra bilisterne. Forskere har fundet ud af, hvorfor mennesker sværger oftere, når du kører. Forskerne konstatere, at der i forbindelse med deres undersøgelse, at kun 2 procent af de adspurgte indrømmede, at sværger at køre hele tiden. Men omkring en fjerdedel af bilister sagde, at de gør dette fra tid til anden.

Andre modtagere gælder IG Nobel var en svenske filosof, der har gennemført undersøgelsen på den lokale zoo. Forskere har fundet, at chimpanser efterligne den adfærd af mennesker, det samme som folk efterligne handlinger af chimpanser.

At diskutere vinderne af IG Nobel-prisen i 2018, kan du ikke kun gennemgå, men også i vores Telegram chat.

I USA endte med ceremonien tildeling IG Nobel-prisen i 2018
Nikolai Khizhnyak