Huis-Doorgegeven Wetsvoorstel om Vooraf de kwantumfysica in de VS

35

Een IBM-vier-qubit chipImage: IBM Research (Flickr)

Het Huis van Afgevaardigden geslaagd de Nationale Quantum Initiatief Handelen gisteren. Wanneer ondertekend in de wet, het wetsvoorstel zal een overzicht van een 10-jaren plan om naar voren te duwen toepassingen met behulp van de contra-intuïtief wetenschap van de subatomaire deeltjes.

De rekening van het Huis, door congreslid Lamar Smith (R-Texas), die dient om te “zorgen voor de voortdurende leiding van de Verenigde Staten” in deze technologie—zoals we al eerder heb gezegd, sommige hebben ingelijst quantum wetenschap als een space race deel twee. Het wetsvoorstel beoogt een verhoging van het aantal onderzoekers, studenten, en mensen die werken in de informatie-gerelateerde gebieden, alsmede het versnellen van quantum technologie.

Quantum technologie is een snel oprukkende en ongelooflijk hyped veld dat gebruik maakt van de wiskunde van de subatomaire deeltjes, te volbrengen dingen huidige technologie niet. We betreffen vaak quantum computers, waarin deze wiskunde in processors dat op een dag het uitvoeren van algoritmen normale computers strijd met, zoals factoring enorme aantallen, het simuleren van moleculen, en misschien zelfs geavanceerde AI. Maar het wetsvoorstel heeft betrekking op andere technologieën, en heeft van de mogelijke effecten in communicatie en cybersecurity, sensor en imaging technologie, materiaalkunde, en meer.

De House bill een overzicht van een 10-jaar “Nationale Quantum Initiatief Programma” bedoeld om het stellen van doelen, de financiering van onderzoek, het bevorderen van de coördinatie tussen de verschillende instanties en het maken van partnerschappen tussen de industrie en de academische wereld. Het verplicht tot de oprichting van een Nationale Quantum Coördinatie Kantoor met een directeur benoemd door de Office of Science and Technology, en een subcommissie met leden uit verschillende wetenschappelijke groepen, waaronder de National Science Foundation, het Ministerie van Defensie, het Ministerie van Energie, en het National Institute of Standards and Technology. Er zijn plannen voor een raadgevend comité met behulp van expertise uit het bedrijfsleven, de academische wereld, en de federale laboratoria.

Het is niet slechts een nieuwe bureaucratie, hoewel. Het programma zou toewijzen van 400 miljoen dollar aan het National Institute of Standards and Technology, $625 miljoen naar het Ministerie van Energie, en $250 miljoen naar de National Science Foundation. Dit geld zou dienen om de trein wetenschappers, uit te breiden onderzoek, en stellen tot 10 quantum onderzoek en onderwijs centra, vijf van de VOEDSTER en de NSF.

Verklaringen van Smit en co-sponsor van het congres en Eddie Bernice Johnson (D-Texas) maken duidelijk dat het wetsvoorstel is bedoeld om te houden van de ONS concurrerend internationaal.

“In een tijd dat China, Europa en Rusland investeren zwaar in de quantum onderzoek en technologische ontwikkeling, is het noodzakelijk dat we alles doen wat we kunnen om onze wereldwijde reputatie als marktleider op dit gebied,” Johnson zei. “Global leadership in quantum computing brengt een militaire-en inlichtingendiensten rand zo goed als een competitief voordeel in wat velen verwachten een enorme industrie in de komende decennia. De Nationale Quantum Initiatief Handelen zal ons op de juiste weg.”

Het wetsvoorstel niet expliciet vermeld hoe het daadwerkelijk ontwikkelen van een quantum personeel of infrastructuur. Bovendien, elke nieuwe fout-gevoelig quantum-processor ontwikkeld tijdens deze eerste dagen is in wezen de meest geavanceerde test van de wiskundige kader nog. Hoe ver kunnen ontwikkelaars druk op deze technologie en hoe het zou spelen in ons eigen leven, is onduidelijk, hoewel recente ontwikkeling van de industrie heeft over het algemeen overtrof de verwachtingen van de wetenschappers die spreken we aan.

Bedrijven in de industrie lijken te enthousiast over het wetsvoorstel—de woordvoerders van Intel en IBM, die elk de ontwikkeling van de quantum computer processors, vertelde Gizmodo dat ze ondersteuning van de wetgeving.

Het wetsvoorstel wordt nu naar de Senaat, en mag het doorgeven aan de voorzitter.