Huawei har bekreftet utvikling av mobile-barneseng med en fleksibel skjerm

39

Huawei er i hardt arbeid med å opprette en sammenleggbar smarttelefon med en fleksibel skjerm. Dette ble fortalt av Richard Yu (Richard Yu), leder av forbruker divisjon av Huawei, journalister av den tyske avisen Die Welt.

Richard Yu sa: “er Du fortsatt bruke datamaskinen? Kanskje dette er på grunn av det faktum at du tror en smarttelefon skjermen er for liten”. Han la til at selskapet har til hensikt å endre denne situasjonen, og det er sannsynlig at snart vil det være skjermbrett. En smarttelefon med en foldeskjerm Huawei bør være klar innen et år.

I September, President for mobile enheter Samsung D. J. Koch (D. J. Koh) også annonsert den forestående lanseringen av smarttelefon med en sammenleggbar skjerm. Hans første annonseringen vil finne sted på Samsung developer conference i San Francisco.