Gennemse Android-set-top-boks til TV SCISHION V88 Klaver Smart

101

Jeg har været mulling over, hvordan du tilføjer dit TV en lille smule skør, og det indlysende svar på “Android-dongle” gentagne gange krydsede mit sind, selv om at gennemføre ideen i praksis er det aldrig nået. Det besluttes, at det ikke er det værd længere, jeg gik og valgte næsten den første konsol, hvor du blev SCISHION V88 Klaver Smart, og nu vil jeg fortælle om min oplevelse med hende.

Bare bemærke, at det første, jeg har ikke gjort en dyb undersøgelse af spørgsmålet, ikke læse fora, ikke gøre nogen sammenligninger, valget var grundet at den første pris (jeg havde ikke lyst til at bruge meget mere end 50 dollars), og denne version af V88 i skrivende stund ligger på $ 53. (også, kupon SALE10 giver dig 5% rabat på næsten alle varer i deres butik). For det andet har jeg forsøgt at vælge en model med mere eller mindre faktiske resultater (ikke meget gammel, Android, en tilstrækkelig mængde af RAM og så videre). Selvfølgelig, nogle ting måtte give afkald på, (5 GHz WiFi, Bluetooth, osv.).

Jeg har også besluttet at nærme sig den enhed mærke “forbruger” synspunkt: jeg kunne ikke køre benchmarks, ikke gennem konsol custom firmware, skal du ikke angive en brugerdefineret rekaveri, i Almindelighed, bruges det kun “som de er”.

Ved måde, hvis du søger andre anmeldelser nævne, at denne model i forskellige versioner har været fremstillet for en lang tid, og den gamle version med 1 gb RAM, og det værste chipset, der er indsamlet på Internettet er ikke de bedste anmeldelser, men denne ændring har i høj grad flyttet frem. Af den måde, får jeg ikke, hvorfor producenten bare ikke vælge et andet indeks, i stedet for kosttilskud i navnet “PIANO”.

Specifikationer

 • OS: Android 7.1
 • CPU: RK3328, 4 kerner Cortex-A53 @ 1,5 GHz
 • Video: Mali-450MP2 med understøttelse af OpenGL-ES1.1/2.0
 • RAM: 4GB DDR3
 • Flash: 16 gb EMMC
 • Hukommelseskort: MicroSD op til 64 GB
 • WiFi: 2,4 G
 • Ethernet: 10/100M
 • Andre havne: HDMI, optisk S/PDIF -, AV-out
 • Opløsning: op til 4K (4096 × 2160)
 • USB: 1 × USB3.0, 2 × USB2.0
 • Dimensioner: 17,6 cm × 13.6 cm × 6.6 cm
 • Vægt: 340 gr.

At dømme ud fra udseendet af den boks under leveringen, hun har oplevet en masse spændende eventyr. Heldigvis, en tæt genanvendt pap, som er lavet af emballagen var tilstrækkelig til at beskytte indholdet. Inde, bortset fra konsollen er:

 • fjernbetjening
 • strømforsyning
 • HDMI kabel
 • hurtig vejledning (meget kort og ikke meget nyttigt)

Design af konsoller lavet i den ånd af fælles minimalisme: sort plast firkantet med afrundede kanter. Den usædvanlige elementer — bølget blank indsæt i toppen, men at dømme efter deres udseende, der symboliserer, at det Klaver, der er udstedt i navnet på modellen. Porte er næsten jævnt fordelt over tre kanterne af enheden. På forsiden af panelet er af led-indikator, blussende rød i stand-by og blå, når de arbejder, lysstyrken er rimeligt lavet moderat, så selv i et mørkt rum, det er ikke irriterende.Plast shell — gennemsnitlig kvalitet, fattige kan ikke sige, men den rolige sprøde lyde, når varme præfikset undertiden høres. Af den måde, varmen på den gamle version af denne TV-box er ofte klager over, om overophedning, men med min version, jeg ikke kan se dette, kroppen bliver varm, men ikke varmt, og fryser på grund af overskud af varme har aldrig været.

Generelt, hvis du klager over, jeg vil gerne have en komplet “manual” i detaljer, og disse par tætte sider af lille tekst, der ikke giver oplysninger om enheden, og nå alle konti, der er tilfældigt. Men en masse tanker i løbet af denne proces er ikke nødvendigt, at alt er meget enkel.

For det første, er vi nødt til at få to AAA-batterier, og sæt dem i fjernbetjeningen (selvfølgelig, den sekvens af handlinger, der kan variere, jeg bare fortælle dig, hvordan det hele skete for mig). Efter at tilslutte konsollen via HDMI til TV ‘ et og gennem levering af strøm til nettet. Tænd for TV ‘ et, skal du vælge den HDMI-port, skal du tænde vores gadget-knappen på fjernbetjeningen, og alt fungerer.

Fra erfaring med Android på moderne spillere, jeg forventer, at der på konsollen, at det vil blive hentet mindst et par ti sekunder, men så blev jeg glædeligt forkert, sker alting meget hurtigere.

På den grænseflade, som jeg forstår det, SCISHION ikke tilpasse Android TV, men i stedet bruger Android med en brugerdefineret launcher, så det interface er let nok, men i det mindste farverige: skærmen viser flere store “plader”, er beregnet til afsnit som “Online video”, “Lokalt indhold” og så videre, underafsnit er tomt, tilføje applikationer til at smage — din opgave.

Den forudindstillede programmer er ganske forventet: Google-tjenester og værktøjer, herunder, men vigtigere er, Play Market, Youtube, Netflix, browser, fil Manager og derefter Skype. Vi bør også takke udviklere for den manglende forskellige former for bloatware og reklame-stock firmware.

Den medfølgende fjernbetjening er ganske praktisk, men for seriøs brug af gadget vil naturligvis nødt til at købe noget andet, helst med AirMouse funktioner, mikrofon og et fuldt tastatur. Jeg har på grund af sin dovenskab valget og købet blev udsat til ubestemt tid, kan være et materiale til et andet review, mens jeg vil tale om fuldstændig kontrol.

Det er kompakt, afbalanceret vægt, og har en behagelig løbet af nøgler. Den vigtigste kontrol er, selvfølgelig, vil være en fem-vejs ring i midten. I optimeret til eksterne programmer (f.eks. fra Google) denne ring giver dig mulighed for at vælge specifikke kontrollere og bekræfte dit valg ved at trykke på den Centrale “OK”. I andre programmer, kan du bruge musen emulering, det er aktiveret, vil knappen til højre. På skærmen er der en markør, som du kan flytte til den samme ring, den midterste knap simulerer et tryk på en udvalgt location. Administrer programmer som muligt, men hvis den er meget lang. Det samme gælder for tekst-input ved hjælp af skærmtastaturet: trivial adgangskode, hvis du har en kompleks, bliver til et spændende eventyr. Hvis du kan huske de dage af trykknap-telefoner, for at indtaste tekst ved hjælp af tastaturet i den nedre del af konsollen, men at gøre det i 2018, der allerede er lidt underligt. Selvfølgelig, du kan bare tilslutte denne boks for at et eksternt tastatur (og mus på samme tid), men stadig en dedikeret konsol vil være mere bekvemt.

Hvis vi taler om de programmer, de er opdelt i to grupper. Dem, der arbejder fjernbetjeningen korrekt, og resten. Et levende eksempel på den første gruppe er YouTube: en logisk gruppering af menuer, pop-up kontrol, store kontrol. Hvis programmet ikke er godt, troede, selv at pause videoen for at være problematisk (skal aktivere mouse emulation mode), selv om jeg ikke tror, at det er en fejl SCISHION eller sige, Google.

Generelt, under betjening af denne vedhæftede fil efterlader et godt indtryk: hurtig, ingen lag ‘ er og hænger, bekvemt nok. Den eneste ting at gøre ked af det — hun fanget på min eksterne harddisk, måske er det i ExFAT, kan beløbe sig til 2 TB, til at forstå, at jeg ikke gjorde. Bortset fra denne ene, V88 klarer sin opgave, at home media center: levende teater, utumcc, offline indhold streaming på et lokalt netværk, der arbejder med ekstern dac ‘ er (godt, jeg kunne ikke kontrollere det), enkelhed i det format (fra den indbyggede afspiller, TV med disse problemer til tider).

Opsummerende kan jeg sige, at den enhed, mine forventninger blev opfyldt. I fremtiden, selvfølgelig, jeg var nødt til at købe en form for avanceret fjernbetjening med stemme-input og forsøger at gøre sig til venner med konsol med Bluetooth, så du kan bruge et trådløst headset, og så er mine behov vil være lukket 100%.

Køb SCISHION V88 Klaver Smart

Gennemse Android-set-top-boks til TV SCISHION V88 Klaver Smart
Pavel Dmitriev