Forskere er begyndt at skabe en ny klasse af antibiotika, der kan dræbe superbugs

33

Sidst, farmaceuter er i stigende grad bekymret over fremkomsten af såkaldte superbugs — organismer modstandsdygtig over for de fleste kendte antibiotika. Og til at ødelægge dem nødt til at skabe “superactivity”. Det er dette, og engageret en gruppe af danske bacteriologist.

Ifølge publikationen Natur, undersøgelsen er ledet af Dr. Hans Christian Graham af Genentech. Den udvikling, der er udført i forbindelse med projektet G0775.

Ifølge en klassificering bakterier er opdelt i 2 typer: gram-positive og gram-negative. Den første i den struktur, der har en ydre membran, der forhindrer indtrængen af fremmede stoffer inde. Det er, hvad der giver dem stabilitet, men på overfladen af membranen er peptidoglycan, som er et mål for antibiotika. Bakterier fra den anden kategori har også peptidoglycan, men det er “skjult” mellem de to membraner, som er meget vanskelig at bekæmpe disse patogener.

I dag er der nogle “cooperativity”, som er et stof i klasse arylamino at blokere enzymer, der er vigtige for den aktivitet, der er af bakterier, der kan trænge gennem cellevæggene. Det nye molekyle er meget mere effektivt end de eksisterende G0775. Hun har meget bedre permeabilitet. G0775 har allerede testet for resistente over for 13 antibiotika, stamme af Klebsiella Pneumoniae. Og G0775 viste høj effektivitet. Men, på trods af de positive resultater, til at skabe nye lægemidler, som stadig er langt. Som forskere bemærk,

“Det er for tidligt at sige, at opdagelsen af en ny type af stoffer, der kan blokere signalet processer, der vil revolutionere medicin i den nærmeste fremtid. Disse antibiotika forekommer meget sjældent. Nu vil vi fortsætte med at ændre G0775 til at ødelægge andre stammer af bakterier, der er i forvejen ikke påvirket af almindelige antibiotika.”

Forskere er begyndt at skabe en ny klasse af antibiotika, der kan dræbe superbugs
Vladimir Kuznetsov