Dette for Trådløs Lading Batteriet Er en Fantastisk Beleilig Oppgradering

38

Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Bortsett fra å gjøre dem mindre, øke deres kapasitet, eller å legge til flere porter, det er ikke mye rom for å skape noe nytt når det kommer til backup-batterier. Men Avido er nytt WiBa power bank klarer å presse trådløs lader til en bærbar strømkilde som er så praktisk, er det nå går overalt smarttelefonen min gjør.

PowerAvidoLead PowerAvido

WiBa Wireless Power Bank & Lading Pad

PowerAvido

WiBa Wireless Power Bank & Lading Pad

WiBa Wireless Power Bank & Lading Pad

HVA ER DET?

En bærbar backup-batteri med en innebygd induksjon laderen slik at ledninger ikke er nødvendig.

PRIS

$99

LIKER

Farvel lading kabler.

MISLIKER

Alltid-på strøm-Led er lyse og irriterende om natten.

Hvis du er en tung smartphone-brukere som bor på Facebook, innlegg i det uendelige, til Instagram, og kan ikke synes å bryte med en Candy Crush avhengighet, har du sannsynligvis også bruke mye tid på å understreke over batterilevetiden. Memorere plasseringen av alle tilgjengelig strømuttak i office og sammen din daglig pendler er en løsning, men et enklere alternativ er å bare holde en backup-batteri for hånden.

De finnes i utallige former, størrelser og kapasiteter, men funksjonaliteten er i utgangspunktet alle det samme: du tjore din smartphone til power bank ens USB-port, og påkjenninger om telefonen døende forsvinne. Deres mobilitet gjør dem langt mer praktisk enn å finne en stikkontakt, men det er fortsatt at ledningen må du argumentere—og husk å ta med.

Hvis du har oppgradert til en smarttelefon som støtter trådløs lading, kan du allerede være kjent med og brukervennligheten og friheten av å bare slippe din smarttelefon på lading pad når det er behov for en topp opp, og så enkelt å snappe den tilbake når du har fått en melding for å sjekke. Å koble til og koble fra en fysisk kabel føles så 2014. Den WiBa tar den friheten ett skritt videre, untethering trådløs lading pad som godt slik at skyld kan følge deg overalt.

Power bank tar på puten ved hjelp av en serie av metall pinner i stedet for wireless power transfer.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Det er to deler til WiBa lading system: en portable power bank og en lading pad. De kan hver for trådløst lade enheter som støtter denne funksjonaliteten (jeg testet systemet med iPhone 8) men når WiBa batteriet er stablet på puten for å lade, blir den faktisk baserer seg på et sett av fysiske pinner til å overføre kraft. Dette skyldes trolig til å holde batteriet på tynnere siden, så har trådløs lading maskinvare på begge sider av det ville ha lagt noen uønsket bulk og vekt. Men de metallpinner på lading pad ikke hindre deg fra å plassere en smarttelefon på det; de er fjærbelastet og bare trekke under vekten av enheten.

Power bank tilbyr også en standard USB-port for å drive enheter som ikke har støtte for trådløs lading. Og det kan være toppet med en USB-C-kabel.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Du kan også lade WiBa power bank ved hjelp av en USB-C-kabel hvis du synes det er lite juice, og du er ikke hvor nær sin trådløs lading pad, mens en standard USB-port gjør power bank er på 5000 mAh batteri tilgjengelig for så å si alle enheter som kan lades via USB.

Bare skattepliktens smarttelefonen opp til WiBa batteriet, og det vil starte ladingen. Easy-peasy.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Det er ikke en trådløs lading-eneste løsningen, men jeg kan ikke se for meg å bruke WiBa for noe annet enn det. Jeg jobber hjemmefra og har en tendens til å flytte fra rom til rom, alt avhengig av hva jeg gjør, og å være i stand til å enkelt utføre en trådløs lading løsning hvor jeg går er bare strålende. Smarttelefonen min er også mitt primære office telefonen, og med bare et par raske samtaler kan ta en toll på batteriet. Å vite at det er stadig å bli ladet opp igjen hver gang jeg slenger det ned på dette batteriet langt oppveier ulempene av WiBa power bank for meg.

Når WiBa batteriet er satt på lading pad, som av / på-lampen går aldri av.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Så hva er det jeg ikke liker om WiBa? For startere, power bank er status og lading Lysdiodene forblir stadig tent når det er satt på lading pad, som jeg holder i nærheten av sengen min. Jeg har lenge vokst ut av behovet for en nightlight, noe som betyr at jeg vil sannsynligvis være nådd for elektrisk tape på et tidspunkt for å håndtere disse uopphørlig Lysdioder. Power bank er heller ikke den mest kompakte av 5000 mAh bærbare laderen kan du få, men det flate, smartphone-formet design er fremdeles lett å bære rundt.

Fire lamper lyser for å indikere WiBa batteriets gjenværende strøm reserve.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Trådløs lading krever en ganske presis justering av induksjonsspoler gjemt inne i hver enhet, slik trådløst lade smarttelefonen på WiBa power bank mens du er på farten, bare ikke kommer til å skje—med mindre du er nøye med å holde både av dem i hånden hele tiden. (Nope.) Det er også spørsmålet om lading hastighet. Den tethered WiBa lading pad klarer å mønstre 10-watt utgang, som er sammenlignbar med 12-watts vegg vorte som kommer med iPad Pro, men WiBa batteriet er begrenset til kun en 5-watt. Det er ikke slutten av verden, Apples lille iPhone-ladere har samme effekt, men det betyr at når du sitter på WiBa power bank, telefonen ikke kommer til å lade så raskt som det kunne.

Den WiBa er hvit, matt overflate er nydelig, men jeg er bekymret, vil det raskt bli skitten.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Den WiBa power bank kan ikke være den perfekte bærbare lading løsning for alle—men det er den perfekte for meg. Den beste funksjonen er bare bekvemmelighet, noe som gjør det lettere å sørge for mobilen er alltid toppet hele dagen, mens eliminere en annen kabel fra rottereir på pulten min. Fordelene med det trådløse funksjonaliteten er langt større enn de kompromisser som er pålagt av inkludering av trådløs lading coil. Jeg er ikke sikker på om jeg noensinne ville kjøpe en power bank uten trådløs lading evner noensinne igjen.

README

  • På $99 av WiBa systemet er ikke billig, og du kan få en trådløs lader pluss en tethered backup-batteri for mye mindre.
  • Du kan lade opp telefonen din og power bank på samme tid når alle er stablet på lading pad.
  • På 5000 mAh er nok strøm til å gjenopplive en smarttelefon, men ikke for å fullstendig lade opp de fleste nettbrett.
  • LED lading og statuslamper aldri slå av når power bank er å sitte på sin lading pad, som er et problem om natten.
  • Power bank vil ikke lade trådløst din smarttelefon så raskt som noen kablet ladere som er i stand til.