Åpnet for forhåndsbestillinger for Apple-Watch Series 4

39

Apple begynte å ta forhåndsbestillinger for den smarte se Apple-Watch-Serien 4. I dag ble de tilgjengelig for pre-order i landene i den første bølgen av lanseringen.

Apple Watch Serie 4 (GPS) tilgjengelig for bestilling i 26 land og regioner, og Apple-Se Serien 4 (GPS + Mobil) — 16 land og regioner. Begge modellene kommer i salg fredag, September 21. Versjoner av Apple Watch, Nike+, vil også vises i pre-order for tiden, og siden oktober 4, vil starte begrenset salg.I alle disse tilfellene ikke et spørsmål om Russland. 28. September vil bli levert til Russland Apple Watch Serie 4 (GPS) og den versjonen av Apple Watch, Nike+ til en pris av 31 990 rubler. I den AMERIKANSKE prisen på Apple-Se Serien 4 (GPS) starter på $ 399, – og Apple-Se Serien 4 (GPS + Mobil) — $ 499.

Blant landene i den første bølgen av Apple-Se Serien 4 (GPS) inkludert Australia, Østerrike, Us virgin Islands, Belgia, STORBRITANNIA, Tyskland, Guernsey, Hong Kong, Danmark, Jersey, Irland, Spania, Italia, Canada, Kina, Luxembourg, Nederland, New Zealand, Norge, forenede arabiske emirater, Portugal, Puerto Rico, Saudi-Arabia, Singapore, USA, Finland, Frankrike, Sveits, Sverige, Japan. Apple Watch Serie 4 (GPS + Mobil) — Australia, STORBRITANNIA, Tyskland, Hong Kong, Danmark, Spania, Italia, Canada, Kina, forenede arabiske emirater, Singapore, USA, Sveits, Sverige, Frankrike og Japan.