Airbus vil bygge fly ud af det materiale, på grundlag af syntetiske web

32

På trods af den meget lange flyrejser, materiale til fremstilling af fly har ikke ændret sig meget. Og de, der i mellemtiden var ved at blive tungere, og begyndte at kræve mere brændstof. Og Airbus har besluttet at rette op på denne mangel en af de første hjælp i udformningen af fly eksperimenterende materiale på grundlag af syntetiske web.

Materialet kaldes Biostar og dens udvikling og undersøgelse af et tysk AMSilk, som er den første industrielle leverandør af biopolymerer fra materialer af denne type. Hun biostal er en eksperimenterende materiale baseret på syntetisk edderkoppespind. Dele af syntetisk edderkoppespind udgør skelettet af det materiale, der danner en “flettet” indre struktur. Produktionsprocessen er bakteriel gæring af særlige mikroorganismer. Dette kræver en særlig næringssubstrat og særlige betingelser. I produktionen af biosteel er ikke dannet af affald, der kan forurene miljøet.

Som nævnt ovenfor, er det brændsel, emissioner til atmosfæren under flyvningen, er ganske store. 1 flyvning mid-size passager fly udleder lige så meget affald, materialer, samt en bil i et par måneder. Derfor lettere materialer vil reducere den nødvendige mængde af brændstof og emissioner. Nu til dette formål, en kulbrinte fiber, men det er yderst vanskeligt at fremstille. Det er derfor, Airbus gør et valg til fordel bioscale.

Pressen service af Airbus rapporterede, at prototypen af det nye materiale vil blive præsenteret i 2019, og derefter begynde oprettelsen af fly fra bioscale baseret på syntetisk edderkoppespind.

Denne og andre nyheder kan du diskutere i vores

Airbus vil bygge fly ud af det materiale, på grundlag af syntetiske web
Vladimir Kuznetsov