Her Er Noen Siste-Liten-Lekkasjer i Forkant av Apples Store Arrangement

31

Skjermbilde: Apple.com

Selv om Apple ‘ s fall lanseringen skjer senere i dag, det synes i siste liten, lekker bare ikke kan finnes nå at enda mer informasjon om oppdaterte iphone og Apple-Klokke har trillet ut.

Den første godbit er at, basert på produktet sitemap-filer funnet av ATH begravet innen Apple.com navnene for Apples nye iphone ser ut til å ha blitt bekreftet av selskapet selv. Senere i dag skal vi se Apple annonsere iPhone Xs, iPhone Xs Max, og iPhone Xr.

Videre, de samme filene point til en rekke nye farge valg for iPhone Xr. Enheten har vært ryktet å være en litt “billigere” alternativ til iPhone Xs og den forventede $1,000 prislapp. Kommende fargetoner tilsynelatende inkluderer sort, hvit, rød, gul, blå, og coral(!).

Som for Apple-Klokke, sitemap-filer tyder på at det er også grunn for en størrelse øker med saker for den nye se tilsynelatende kommer inn på 40mm og 44mm versjoner, opp fra 38mm og 42mm-modeller tilgjengelig for øyeblikket. Farge valg for Apple Watch ser ut til å være begrenset til sølv, plass grå og gull, men det virker som om det vil bli noen interessante nye band valg fra Nike og Hermès sammen med en rekke nye fargerike silikon iPhone tilfeller (tilgjengelig i midnight blå, hvit, sort stein, Product RED og ulike hudtyper) å bidra til å pynte opp Apples enheter.

I mellomtiden, som det typisk gjør kort tid før store produktnyheter, Apples vanlige online butikk, har blitt erstattet med en melding som sier at Apple gjør oppdateringer til Butikken.

I tilfelle du har bodd under en stein, og prøver å fange opp alle Apple-nyheter og lekkasjer opp ’til nå, sjekk ut vår Dag Apple og iPhone primere her og her. Ikke glem å sjekke tilbake for vår live-dekning av alt som vil gå ned senere i dag på vår liveblog, også.

[AllThingsHow]