Hack 2 sekunder: digital protection Tesla kunne ikke modstå hackere

57

En gruppe entusiaster fra det Katolske Universitet i Louvain (Belgien) fundet en måde at knække digital nøgle Tesla Model S afstand. Hacking tager ikke mere end to sekunder. Om, hvordan du gør det, forskere fortalte en konference for Cryptographic Hardware and Embedded Systems, som blev afholdt på mandag i Amsterdam, rapporter Bundkort.

Eksperter siger, at i teorien, er de samme hacking kan ikke alene ske med de digitale nøgler Tesla, og i Almindelighed til et trådløst digital nøgle, som de fleste af sådanne systemer (især entry-level) arbejde på samme måde: så snart tasten trykkes ned, enheden sender en krypteret signal til at åbne bilens døre, og giver det til at køre.

Tesla bruger en digital nøgle produktionsselskab Pektron, som til gengæld bruger en forholdsvis simpel kryptering system til at låse. Tak til udholdenhed og tålmodighed-entusiaster samlet en oversigt over de mulige kombinationer af kode til at låse op for et samlet volumen på 6 terabytes (antallet af nøgler i, at det var 2^16).

I tillæg til de sæt af mulige keys, vil hackeren har brug for en digital radio transmitter Yard Stick Én og Proxmark og kompakt computer, Raspberry Pi – de samlede omkostninger af komponenter, der er omkring $ 600.

Hvordan det fungerer, kan du se i videoen nedenfor.

En sårbarhed i kryptering system, en gruppe af forskere, der er rapporteret i Tesla i 2017. Virksomheden har betalt dem en $ 10.000 belønning, men patchet sårbarhed i juni 2018.

Sådan langsommelighed selskabet forklarede følgende:

“På grund af væksten i antallet af nye metoder til at begå tyveri af mange biler med passiv Keyless entry (ikke bare Tesla), vi har udgivet flere software-opdateringer, der er designet til at reducere risikoen for uautoriseret adgang til biler. Hertil kommer, at efter at have gennemgået resultaterne af undersøgelser, der er fastsat i denne gruppe, vi henvendte os til din leverandør med spørgsmålet om at øge den kryptografiske sikkerhed af vores digitale nøgler. Den relevante opdatering af software, og nye digitale nøgler kan, hvis det ønskes, at alle ejere af Model S biler produceret før juni i år.”

Om problemer med en kryptografisk system til beskyttelse af Tesla meddelte i juli, at rådgive ejere af elbiler deaktivere “passiv adgang”. Hertil kommer, at virksomheden i sidste måned føjet til den beskyttelse, de har brug for at indtaste et PIN, som i teorien også bør reducere risikoen for brug af bilen af en uautoriseret person, selv om den digitale kopi af nøglen. Men kunderne skal først aktivere en funktion.

For at diskutere nyheder i vores Telegram chat.

Hack 2 sekunder: digital protection Tesla kunne ikke modstå hackere
Nikolai Khizhnyak