Dato for å lansere den første 5G-nettverket

30

Den Nord-Amerikanske operatøren Verizon Wireless har annonsert den forestående lanseringen av de første i verden kommersielle nettverk av femte generasjon. Arbeid tjeneste Verizon 5G Hjem vil starte på 1 oktober til invitert til å søke om tilkobling.

De første byene der vil tjenesten vil være Houston, Indianapolis, Los Angeles og Sacramento. Vær oppmerksom på at mobil kommunikasjon 5G tjenesten ikke vil bli gitt. Verizon bruker mmWave teknologi for hjem-tilkoblinger. De lovet gjennomsnittlig overføringshastighet 300 Mbps peak 1 Gbps.

De første tre månedene av Verizon 5G Hjem vil arbeide for gratis. Deretter eksisterende mobile abonnenter Verizon ville ha til å betale $ 50 per måned og nye abonnenter $ 70 per måned. Også Verizon vil tilby når du kobler Ultra gratis Google Chromecast eller Apple TV med 4K gratis tilgang til tre måneder for YouTube-TV.