Seat Alhambra: ‘Underspillet, men på ingen måde kraftesløs’ | Martin Kærlighed

54

Dens ikke-sind-mig styling vil ikke vinde mange priser, men denne store Plads er vejen guld

Søn 9 Sep 2018 06.06 BST

Seat Alhambra MPV white parked in a car park

Seat Alhambra: “For et køretøj, som er opkaldt efter en af de mest æstetisk overdådige paladser i Spanien, Alhambra er en triumf for blandness’

Seat Alhambra
Pris £28,395
0-62 mph 10.2 sekunder
Top hastighed 124mph
MPG 56.5
CO2 – 130g/km

Det var den sidste dag af sommerferien og foran mig strakte sig hele dagen kørsel fra Callas i nærheden af den sydlige kyst af Frankrig til Calais i nord. Min familie var rædselsslagen ved udsigten til at bruge “timer og timer og timer” på farten, men jeg har altid elsket en vej marathon. Vi startede ved 6 og eventyr fik en god start, når vi befandt os at dele kørebane med et par af Hell ‘ s Angels. En af dem havde en medpassageren, der viste sig at være en stor hund iført tank kommandør beskyttelsesbriller, kæbesnitter blafrende i en tåge af savle. Senere stoppede vi ved en aire og i kø for og bag et par, der havde bragt deres undulater på ferie i et bur. De blev kaldt Flo og Matisse (de fugle, ikke mennesker). Senere kørte vi gennem en trio af byer i Loire kaldt Kræsen, Bussy og Jussy…

Vi fangede færgen med få minutter til overs. Vi havde kørt 700 km på 11 timer uden problemer, uden vejarbejde, med knap et rødt lys. Vi krydsede den engelske Kanal og den sidste 70 km ben var et oprør af hastighedsbegrænsninger, lane lukninger, forsinkelser og selv nogle fattige sjæl gå på M2… Den virkelige stjerne i vores franske odyssey, dog, var den Seat Alhambra, hvor vi cruisede langs de endeløse miles af silkeblød Galliske asfalt.

For et køretøj, der er opkaldt efter en af de mest æstetisk overdådige paladser i Spanien, Alhambra er en triumf for blandness. Dens ikke-se-på-mig styling synes uanfægtet af en designer ‘ s eye. Det første blev oprettet i 1996 for at konkurrere med de tidlige pionerer inden for MPV-klasse – Renault ‘s, Espace, Citroën’ s C8 og Peugeot ‘ s 807. Alle tre har siden enten er blevet grundigt redesignet eller afsendt til den store bil-breaker i himlen, men ikke Alhambra. Det er her stadig, og det er bestemt firkantede som nogensinde.

Må ikke afvise sin underspillet karakter, som på nogen måde kraftesløs. Alhambra er en hård trooper, og jo mere tid du bruger på det, jo mere vil du sætte pris på den enkle charme. Det er nemt og behageligt at køre. I toppen af rækken er en 181bhp 2-liters TDi, komplet med seks-trins DSG gearkasse. To andre motorer, der er til rådighed – en 148bhp version af den samme turbo diesel (det er sandsynligvis at være den store sælger) og en 148bhp 1.4 TSI benzin motor. Behandlingen er fint, men bilen er USP er, selvfølgelig, dens belastning at slæbe evne. En af de bedste funktioner er de store skydedøre i bagdørene. Disse er så meget mere praktisk end traditionelle låger. Klatre ind og ud i snævre rum er mere muligt og bredere blændeåbning gør klipning i unge småbørn en doddle. Min 85-årige mor-in-law også fundet det meget lettere at få ind og ud. Der er en tredje sæderække stukket i ryggen, og det fleksible sædesystem gør dem til en brugbar mulighed i modsætning til de sædvanlige klemme-fest.

Der bliver en Plads, udstyr, niveauet er højt, selv entry-level har legeringer, Bluetooth og parkeringssensorer standard. Alhambra er en helt igennem moderne, nær fejlfrit i stand MPV. Og der er en skønhed i, at…

E-mail på Martin martin.love@observer.co.uk eller følg ham på Twitter @MartinLove166