Nokia oppdateringer nesten alle smarttelefoner Android 9 Pie

138

Selskapet Global HMD bekreftet at nesten alle Nokia-telefoner vil være i stand til å oppgradere til den nyeste versjonen av Android-operativsystemet 9 Pie. Dette ble rapportert i den offisielle Twitter-konto Nokia Mobile og representanter for selskapet.

I henhold til Nokia Mobile, Android 9 Kaken vil være tilgjengelig for Nokia 3, 5, 6 og 8. Fordelingen vil være trinnvis, som vanlig. Nokia 7 Plus, som en del av program for Android vil motta garantert programvare oppdateringer for to årene, blant annet en 9-Android Pie.

Litt senere den finske core ressurs Suomimobiili.fi klarte å få en offisiell bekreftelse fra HMD at nesten alle sine smarttelefoner vil bli oppdatert. Full liste over modeller som vil få Android 9 Kaken i de kommende månedene inkluderer: Nokia 1 (Gå Android, Nokia 2, Nokia 2.1 (Gå Android, Nokia 3, Nokia 3.1, Nokia 5, Nokia 5.1, Nokia 6, Nokia 6.1, 6.1 Nokia Plus, Nokia 7 (Kina), Pluss Nokia 7, Nokia 8, Nokia 8 Sirocco, Nokia X6 (Kina), og Nokia X5 (Kina).

Husker at den stabile versjonen Android 9 Sektordiagram (Kakediagram) ble introdusert av Google i August 6. Det gir ganske mye av innovasjoner som involverer kunstig intelligens, så vel som “native” støtte for skjermer med cut-outs i stil med iPhone X. Som lovet deretter å Google enhet som støttes i beta-programmet P Android — for eksempel Sony Mobile, Xiaomi, HMD Global, Oppo, Vivo, OnePlus og Viktig, så vel som En Android-enheter vil motta oppdateringen før slutten av høsten.