Smart klokker Samsung Galaxy Se presenteres offisielt

61

Samsung Electronics presentert sin nye smart watch Galaxy Se. De kommer til å erstatte Galaxy Gear og har styrken på militært nivå.

I den nye modellen bevart rundt roterende bezel og Vise Always On (alltid på skjermen). Første Samsung Galaxy Se kan etterligne lyden av klassiske mekaniske klokker til å krysse av eller hver time for å varsle brukeren signal. Skjermen er beskyttet med Corning Gorilla glass DX+. Også vanntett opp til 5 ATM, beskyttelse mot fuktighet og støv i henhold til IP68 standard, styrke møter for militær standard i MIL-STD-810G.

Med Samsung Galaxy Se brukere kan holde en daglig sporing av helse, stress nivåer, søvnkvalitet og mye mer. Tracker vil finne ut automatisk når brukeren er under stress, og tilbyr å gjøre en rekke øvelser for å stabilisere denne tilstanden. Søvn tracker holder styr på alle stadier resten, inkludert REM-søvn, bidrar til å etablere søvn, og forteller deg hvor mye du trenger å hvile for å arbeide produktivt i ettermiddag.

Trenings-tracker enheter lagt til 21 nye treningstimer i sal, og 39 av opplæringen. En innebygd kalori kalkulator med et sett av anbefalinger for en balansert meny.

Uret er tilgjengelig i to størrelser — 46 mm med en skjerm diagonal på 1,3 tommer og batteri mAh 472 og 42 mm med en diagonal på 1,2 tommer og 270 mAh. Runden se utstyrt med en Super AMOLED-skjerm med en oppløsning på 360 x 360 piksler, dual-core Exynos 9110 med en frekvens på 1.15 GHz og kjører på operativsystemet Tizen 4.0. Versjon LTE fikk 1.5 GB RAM og 4 GB internt flash-minne og Bluetooth — 768 MB og 4 GB.

Av sensorer er akselerometer, gyroskop, scoreboard, hjertefrekvens-sensor, sensor for omgivelseslys. Støttes trådløs lading standard WPC.

Samsung Galaxy Se på 46 mm i fargen “silver steel” er tilgjengelig for $ 350 og Galaxy Se 42mm i svart eller rose gull — $ 330. Salget vil nachnutsya August 24.