Samsung har annonsert smart Galaxy Hjem kolonne

47

Samtidig med den flaggskip smarttelefon Galaxy Note 9 og smart watch, Galaxy Se, Samsung har annonsert sin egen smart-kolonnen Galaxy Hjem. Det er gjort i en ganske merkelig formfaktor, likner enten en cauldron på tre ben, eller grillen, eller en vase fra Bergen.

Smart kolonnen er integrert med stemme assistent Bixby, og er utstyrt med åtte lang rekke mikrofoner til å gjenkjenne talekommandoene i rommet.

Produsenten lover et kraftig og dyp lyd. På en pressekonferanse event Samsung viste gadget ved å kjøre velkommen til installasjon av 160 er kombinert i én enhet Galaxy Hjem.

Mens Samsung ikke avsløre spesifikke detaljer om smart-kolonnen. Tidspunktet for utgivelsen og estimert pris er ennå ikke annonsert. Ytterligere informasjon skal være på konferanse for utviklere, Samsungs Developers Conference i et par måneder.