Sprint Stadig Ikke til at Forstå, Hvad der er “Ubegrænset” Egentlig Betyder

31

Foto: Joe Raedle (Getty)

Sprint, spejling sin konkurrence, har deltaget i nogle grammatiske gymnastik med sin nye ubegrænset strategi, annoncerer ikke én, men to forskellige ubegrænset planer, hver med deres egne begrænsninger. Man kan næsten sige, de er ikke ubegrænset på alle planer, og i stedet beløb til endnu et forsøg fra luftfartsselskaber til at presse forbrugerne på pengepungen.

“I dag er vi indføre Ubegrænset Plus—en feature-rig mulighed for de kunder, der vil have det hele,” sagde Sprint chief commercial officer Brandon “Dow” Draper i en meddelelse. “Vi tilbyder også et Ubegrænset Grundlæggende for mennesker, som måske ikke behøver alle de klokker og fløjter, men stadig ønsker en høj kvalitet trådløse oplevelse.” Tilsyneladende en af de “klokker og fløjter” Ubegrænset almindelige brugere ikke komme til at have med deres “high-quality trådløse oplevelse” er af høj kvalitet streaming video.

Sprint ‘ s tidligere plan, Ubegrænset Frihed, der annonceres for ubegrænset data, taletid og sms-beskeder, sammen med “ubegrænset” video streaming over nettet, der var begrænset til 1080p kvalitet. Planen kom også med en grænse på 10GB mobile hotspot bruge på LTE-hastigheder. Starter ved $60 per måned for en enkelt linje, det var blandt de billigste “ubegrænset” planer til rådighed.

Billede: Sprint

Nu har vi Sprints nye Ubegrænset Grundlæggende plan. Planen er at tilbyde ubegrænset data, tale og sms ‘ er landsdækkende, men det er, hvor det hele “ubegrænset” ting ender. Fra der, vil du kun være i stand til at streame video ved en opløsning på 480p (DVD-kvalitet, i henhold til Sprint), og har 500 mb mobile hotspot bruge på LTE-hastigheder. Hver Ubegrænset Grundlæggende plan er sammen med en Hulu Begrænset Reklamer abonnement.

Sprint andet ubegrænset plan, Ubegrænset Plus, føjer flere data til dit hotspot puljen og skulle lave video-streams klarere. Du vil få 15 gb mobile hotspot data på LTE-hastigheder og 1080p video-streaming over Sprint ‘ s netværk, som skal hjælpe dig drage fordel af, at gigantiske smartphone-displayet. Du vil også få en Hulu Begrænset Reklamer abonnement, sammen med et abonnement, Tidevand, der er nyttig for… nogen?

Ubegrænset Plus planen starter ved $70 per måned for en enkelt linje. Ubegrænset Grundlæggende plan starter ved $60 per måned for en enkelt linje. Hvis det alt sammen lyder som en dårligere aftale end Sprint tidligere Ubegrænset Frihed plan, er det, fordi det er—medmindre du tilfældigvis kvalificere sig til “salgsfremmende pris.”

[Randen]