School District Arm Studerende Med Kæmpe Peber Spray Dåser til at Afskrække Shooters

81

Skærmbillede: Trussel Ildslukker

En Ohio school district er at geare op til en overraskende sikkerhed opgradere til det nye år: smart peber-spray. Begynder i efteråret, skoler i Columbiana er Fritaget Landsby School District i Ohio vil begynde at bruge enheder, der kaldes ‘Trussel Ildslukkere.’ Modelleret efter brandslukkere, disse er peber spray dåser, der kan affyre “taktisk karakter” skadelige kemikalier op til 30 meter.

Indkapslet i glas lignende beholdere til ildslukkere, de enheder, der er bundet til en meddelelse, der straks sender alarmer. I en nødsituation, kan eleverne ved at bryde glas og tilsyneladende også bruge spray til at afskrække aktive skytter. Virksomhedens officielle Kvidre konto krav produktet “giver du en chance når en pistolmand angreb på vores skoler, kirker, teatre, biografer, kontorer & samlingssted.”

Selskab talsmand Sam Fasone fortalte Ohio nyheder stikkontakt, WFMJ:

Når de kan fjernes fra kabinet, kan det sende op til tusind sms og e-mails, plus opfordrer myndigheder, og derefter giver den placering, som trussel ildslukker, er blevet fjernet. Så når myndigheder rulle op, de ved, hvor de er nødt til at være i bygningen.

Her er virksomhedens explainer:

WFMJ rapporter om, at Ohio skole embedsmænd mødtes med forældre, før de beslutter at købe enheder.

Trussel Ildslukker ‘ s blog eksplicit reference til den Park tragedie, som en motiverende faktor i at udvikle og sælge våben til skolerne. Da skyderiet, skoler over hele landet er begyndt at arbejde med våben og overvågning virksomheder til at afskrække skyderier. Skoler i New York overvejer ansigtsgenkendelse, der matcher besøgende mod køn gerningsmanden databaser, mens skoler i New Mexico overvejer skud opdagelse lyd sensorer. Knightscope, skaberne af autonome sikkerhed robotter, søgte at samarbejde med eleverne om at sende deres produkter til skoler.

Skoler er i stigende grad læner sig på teknologi til at løse skoler skyderier, men det er let at se, hvor ting kunne gå galt. På ethvert tidspunkt, en studerende, skal du blot åbne den Trussel, Ildslukker sig selv som en sjov eller for at angribe en anden elev. Falsone siger anmeldelsen system ville hjælpe alarm lærere, der trak ildslukker.

“De ringer til de myndigheder, og lade enhver lærer ved, hvad de gjorde. I de skoler, vi er i, det er ligesom at trække en brandalarm. Alle de konsekvenser, der er involveret i at gøre en falsk alarm,” sagde han.

WFJM rapporter skoledistrikt betalt $25.000 for enhederne.

[WFMJ]