LifeLock Stadig Giver NRA Rabat, Sagde, at Det Endte Efter en Park School Shooting

43

Billede: Gizmodo

Efter Parkland, Florida, school shooting sidste år, hvor 17 elever og personale på Marjory Stoneman Douglas High School blev dræbt, en masse virksomheder, der har forsøgt at distancere sig fra National Rifle Association.

Bil leje virksomheder, som Enterprise, National, Alamo, alle annonceret, at de ikke længere ville yde rabatter til NRA medlemmer. MetLife, forsikringsselskabet, og First National Bank ligeledes afbrudt deres NRA rabat programmer.

Som Gizmodo var først til at rapportere i februar, Symantec, et af landets største sikkerhed software virksomheder, også aflyst en salgsfremmende rabat udelukkende at NRA medlemmer. Vi fik også at vide, at LifeLock, beskyttelse mod identitetstyveri virksomheden overtaget af Symantec sidste år, var at gøre det samme.

Gizmodo erfaret fra en anonym fupmager, der LifeLock er NRA rabat blev ikke aflyst, og at NRA medlemmer, der har tilmeldt sig LifeLock blev tilbudt “Rush Limbaugh” rabat, som er lige i værdi, i stedet for.

Mens destinationsside for NRA ‘ s LifeLock rabat er ikke længere tilgængelig, selve koden (17NRAORG) stadig arbejdede på LifeLock hjemmeside, som torsdag eftermiddag.

NRA kampagnekode er stadig anerkendt som gyldige på LifeLock ‘ s hjemmeside. En kundeservice-medarbejder fortalte Gizmodo rabatten kan stadig blive anvendt til nye abonnenter.

Når Gizmodo kaldet LifeLock ‘ s kundeservice på torsdag, en salgsrepræsentant bekræftet, at den nationale TILSYNSMYNDIGHED i rabat var stadig til rådighed for nye LifeLock abonnenter. Spurgte om de såkaldte “Rush Limbaugh” rabat, rep sagde, at de rabatter, der er effektivt udskiftelige, som både tilbydes 10% rabat på LifeLock ‘ s abonnement.

Ikke alle virksomheder, der foldes sammen og brudt bånd til den nationale TILSYNSMYNDIGHED i kølvandet af de Parker skydning—en forløber for en landsdækkende elev-ledede bevægelse, kendt som March of Our Lives, som understøtter universal baggrundstjek, nye midler til pistol vold forskning, og et forbud mod høj-kapacitet magasiner og semi-automatiske rifler.

FedEx, for eksempel, nægtede at ende sine NRA-medlem rabat program, med henvisning til dens status som en fælles transportør i henhold til føderale lovgivning, og derfor bliver ude af stand til at “diskriminere nogen juridisk enhed, uanset deres politiske holdninger eller politiske synspunkter.”

LifeLock, men var glad for at være forbundet med den anti-nationale TILSYNSMYNDIGHED i bevægelse. “Jeg sætter pris på, at du nævne os!” Symantec manager fortalte Gizmodo via e-mail efter vores februar historie.

Gizmodo ikke var i stand til straks at bekræfte, hvorvidt NRA medlemmer har også været givet rabatter på nogen Symantec-software-produkter siden februar. En talsmand for Symantec sagde, at hun var ved at samle oplysninger om den rabat, spørgsmål, og det ville svare tilbage, når stand.