I Ryssland skapade “peace pipe” för Putin och trump

38

Ryska tillverkare av lyx smartphones Kaviar, känd för sin extravaganta versioner av iPhone, som meddelat lanseringen av en tonvalstelefon, Nokia 3310 i utformningen av de som håller fred (Fredsmäklare).

Utgåvan är tidsbegränsad till mötet av presidenterna för Ryssland och USA Vladimir Putin och Donald Spårvagn, som kommer att hållas den 16 juli i Helsingfors. De första två exemplar kommer att skickas till ledarna i de båda länderna.

Design center Fredsmäklare var guld miniatyr med porträtt av ledarna för de två länderna, de avbildas på bakgrund av världen med en krans av olivolja filialer och en fredsduva.

Enheten är tillverkad av titan och belagd med ett material, vilket ytterligare ökar dess hållfasthet och värmetålighet. I Kaviar, den hette “Golden Titan”. Det är en gjuten titan som deponerats av PVD. Baksidan av telefonen, som kompletteras av paneler av komposit jade och inredda med delar täckt med guld 999.

Telefonen är tillgänglig för 162 tusen rubel.