Affischen visade en verklig Samsung Galaxy Note 9 med ett guld penna

30

I nätverket fanns en bild av en affisch med den kommande versionen av flaggskeppet smartphone Samsung Galaxy Note 9, som ännu inte officiellt presenterad av tillverkaren. Det publicerades en ganska väl kända Kinesiska insider under smeknamnet Ice Universum till ditt Twitter-konto.

Affischen visar smartphone i blått med en sådan vinkel att den är synlig för den bakre panelen och de hamnar på den nedre änden, och en ny pennan S Pen i guld design. Affischen bekräftar att den största skillnaden i utseende från förra året Not 8 — fingeravtrycksläsare som finns under main dubbla kamera. I slutet av den synliga högtalare galler, 3,5 mm hörlursuttag, USB, Typ C och slot för pennan.

Enligt tidigare läckor, smartphone Galaxy Not 9 med kod namn Crown behov av att skärmen Infinity Visa 2.0 som flaggskepp Galaxy S9 och S9+. Han kommer att hålla en 6,3-tums, skärm-teknik S-AMOLED-och bildformat på 18,5:9. Diagonal kan något växa till 6,4 tum.

Hårdvaran kommer att vara Exynos-processorer och Qualcomm Snapdragon-9810 845, beroende på region release. Galaxy Note 9 kommer att släppas i en version med 6 GB RAM och 64 GB, 128 eller 256 GB internt flash-minne. Det finns förslag om ytterligare alternativ med 8 GB RAM och 512 GB internt flash-minne. Batteriet har en kapacitet på 4000 mAh med möjlighet till trådlös laddning. Detta är avsevärt mer än 3300 mAh från förra årets Galaxy Note 8.

Stylus pen till Samsung Galaxy Note 9 kan vara den största uppdateringen i historia för S Pen. Det kan användas som ett Bluetooth-styrenheten. Inklusive kontroll timer slutare och uppspelning av musik.

Den officiella debut av Samsung Galaxy Note 9 att hållas den 9 augusti 2018 vid ett evenemang i new York.