YouTube TV-Helt Skruet Fans Forsøger at Se vm

63

Foto: Tom Grimbert

Smack i midten af World Cup semi-finalen, YouTube TV-helt fucked over fans af England og Kroatien ens.

De direkte TV-streaming-tjeneste, Google ‘ s store løsning for folk, træt af at betale for kabel, tilbudt sin “oprigtige undskyldning” på Twitter efter sin vm-stream fik borked: “timingen er forfærdelig, men vi arbejder på at være oppe og køre igen ASAP!” tweet læse.

Masser af skummende tweets, der blev fulgt på. Et udvalg:

YouTube TV-rapporteret på Twitter, at tjenesten var tilbage lige før 4pm ET; men nogle brugere syntes at stadig oplever problemer, efter at streaming-tjenesten blev tilsyneladende er tilbage online. Nogle anmodet om tilbagebetaling.

Google har for nylig hævet prisen for YouTube-TV med $5 – $40 per måned.