Verdens første blockchain-smart telefon var en glidebryter

68

Sveitsiske Sirin Labs avslørt detaljer om smarttelefonen Finnøy. Husker at det ble sendt inn i September i fjor, og var den første blockchain-en smarttelefon, som sa til det offentlige.

Smarttelefonen har en uvanlig form faktor. Det har et lysbilde ut modulen på det bakre panelet med den ekstra skjermen Trygt Skjermen er laget spesielt for cryptocurrency transaksjoner. I henhold til produsent, skjermen kjører på en egen maskinvare, slik at for å kontrollere og sikre parametere av transaksjonen før ferdigstillelse.

Det går på et proprietært operativsystem OS SIRIN, dette er en annen gaffel av Android. Den har en innebygd “kalde” lommebok, service TCS (Token Konvertering Service) for utveksling av taushetsbelagte cryptocurrency SRN inn symboler og multi-level security system.

Smarttelefonen produsenten ble den Taiwanske gigantiske Foxconn. Smarttelefonen er utstyrt med en 6-tommers skjerm med et sideforhold på 18:9, 12 kameraer og 8 MP, fingeravtrykkleser, batteri 3280 mAh, Qualcomm Snapdragon prosessor 845, 6 GB RAM og 128 GB internt flash-minne som kan utvides med kort opp til 2 TB.

Selskapet Sirin Labs bekreftet utgivelsen av Finnøy i salg i November 2018 til en pris på 999 dollar.