Världens första blockchain-smart phone var ett skjutreglage

30

Schweiziska Sirin Labs avslöjat detaljer om smartphone Finney. Minns att det var som lämnades in i September och var den första blockchain-en smartphone, som sade till allmänheten.

Smartphone har en ovanlig form. Det har ett skjut ut-modulen på den bakre panelen med extra skärm Säker Skärmen som utformats speciellt för cryptocurrency transaktioner. Enligt tillverkaren, skärmen körs på en separat maskin, som gör det möjligt att kontrollera och säkerställa att de parametrar som är av transaktionen innan den är färdig.

Det går på ett eget operativsystem OS SIRIN, detta är en annan förgrening av Android. Den har en inbyggd “kallt”, plånbok, service TCS (Token Tjänst för Konvertering) för utbyte av märkesvaror cryptocurrency SRN i polletter och multi-level security system.

Smartphone-tillverkaren som blev den Taiwanesiska jätten Foxconn. Smartphone är utrustad med en 6-tums skärm med ett bildförhållande på 18:9, 12 kameror och 8 MP, fingeravtrycksläsare, batteri 3280 mAh, Qualcomm Snapdragon-processor 845, 6 GB RAM och 128 GB internt flash-minne som kan utökas med minneskort på upp till 2 TB.

Företaget Sirin Labs bekräftat releasen av Finney på försäljning i November 2018 till ett pris av 999 AMERIKANSKA dollar.