Twitter brugere til at se fald i tilhængere midt slået hårdt ned på ‘problemet’ konti

44

Spærrede konti, vil blive fjernet fra follower tal, som virksomhedens mål spredning af misbrug og misinformation

@oliviasolon

E-mail

Wed, 11 Jul 2018 17.00 BST

Sidst opdateret den Ons 11 Jul 2018 17.29 BST

Twitter is seeking to foster more ‘healthy’ conversations on the network.

Twitter er søger at fremme en mere ‘sund’ samtaler på nettet.
Foto: Richard Drew/AP

Twitter-brugere vil opleve et fald i deres follower tæller i denne uge, da selskabet slår ned på “problematisk” konti, herunder dem, der er blevet kapret til at sprede misbrug, misinformation og propaganda.

Starter på onsdag, Twitter vil fjerne alle låste konti fra folks follower-tal. De fleste mennesker vil se en ændring af “fire tilhængere eller færre”, men tegner sig med større followings vil opleve en mere “betydeligt fald”, siger virksomheden.

Twitter låse konti, når det registrerer, “pludselige ændringer i adfærd,” – for eksempel, hvis den konto, tweets, at en stor mængde af uønskede svar eller nævner; hvis den konto indlæg vildledende links, eller hvis et stort antal andre konti blokere den pågældende konto. Konti kan også blive låst, hvis den platform, der finder, at en andens login-oplysninger er blevet lækket andre steder, for eksempel gennem en bruddet på en anden tjeneste.

I begge tilfælde, Twitter kontakter ejerne af den konto, og beder dem om at validere konto og nulstille deres adgangskode. Hvis ejeren ikke opfylder, at den konto, forbliver låst.

Hvordan at fastsætte store tech? Vi har brug for den rigtige sprog til at beskrive det første | Marc DaCosta

Læs mere

“I de fleste tilfælde, disse regnskaber blev skabt af virkelige mennesker, men vi kan ikke bekræfte, at den person, der har åbnet kontoen stadig har kontrol og adgang til det,” sagde Vijaya Gadde, fra Twitter tillid og sikkerhed team, i en blogpost.

Kvidre sagde disse konti var forskellige fra spam-konti, der typisk udviser spammy adfærd fra begyndelsen, og så er nemmere at identificere.

Unilever ‘ s chief marketing officer Keith Weed, der har været en markant kritiker af “giftige” sociale medier, indhold, hilste opdatering.

“Vores digitale økosystem er ved at blive forurenet på grund af et stigende antal falske brugerkonti, så Twitter’ s forpligtelse til at rense op i det digitale rum skal være velkommen helhjertet af alle, fra brugere af platforme, til producenter og annoncører,” sagde han.

“Folk, der har en kunstigt oppustet follower tæller består af robotter og overflødige konti er i bedste fald vildledende og i værste fald bedrageri. Det tjener ingen, og underminerer tilliden til hele systemet.”

Overgrebene er en del af twitters fornyet indsats for at opbygge tillid og skabe en mere “sund” samtale på platformen.

“Follower tæller er en synlig funktion, og vi ønsker, at alle skal have tillid til, at de numre, der er meningsfulde og præcise,” Gadde sagde.

I Marts, Twitter ‘ s administrerende DIREKTØR, Jack Dorsey, forpligtet sig til at bekæmpe den omsiggribende chikane, bots, misinformation og polarisering i en mere strategisk måde.

“Vi er ikke stolte af hvordan folk har taget fordel af vores service, eller vores manglende evne til at løse det hurtigt nok,” Dorsey tweeted.

“Vi har fokuseret mest af vores bestræbelser på at fjerne indhold, der overtræder vores vilkår, i stedet for at bygge en systemisk ramme for at bidrage til at tilskynde til mere sund debat, samtaler og kritisk tænkning. Dette er den tilgang, vi har brug for nu.”

I Maj offentliggjorde selskabet en global ændring i sin ranking-algoritme til at skubbe tweets fra generende konti sænke ned i listen af svar eller søgeresultater, i et forsøg på at afbøde virkningerne af mob chikane mod en bestemt bruger.