Telegram vil være oppdatert selv uten Google Play og Apple App Store

45

Teamet er å forberede oppdateringen av Telegram messenger for Android og iOS, som vil bli oppdatert i løpet av programmet uten å bruke online app butikker Google Play og App Store. Dette ble rapportert av kanal Telegram Info, forsterke min uttalelse med et skjermbilde.

Dermed, selv om Roskomnadzor vil være i stand til å få Apple og Google til å fjerne programmer fra de lokale butikkene, så ikke bekymre deg for brukere som ikke kommer til å skje. De vil fortsatt være i stand til å motta oppdateringer.

Vi vil minne, lås, Telegram i Russland, startet 16. April 2018 på grunnlag av en rettslig avgjørelse overlevert på April 13. Deretter Roskomnadzor ikke bare begynne masse blokkere IP-adresser, men også krevde Apple og Google fjerner Telegram fra en profilert app store App Store og Google Play.

I et forsøk på å begrense Telegram, Roskomnadzor begynte å “slå rutene” på toppen av antall blokkerte IP-adresser som er kommet om lag 18 millioner kroner.

Blant de “kom under angrep” i hopetall deltok network address Google og Amazon. Avbrudd klaget brukere messenger Viber, musikktjenesten Spotify, sosiale nettverk av Klassekamerater, ulike online spill, levering tjenester og drosjer, samt mange andre som ikke er innblandet i Telegram tjenester.

Gradvis Roskomnadzor begynte å ekskludere visse delnett fra låsen, inkludert Google og Amazon. Ifølge nettstedet usher2.klubben, som holder rede på hvor mange av faktiske IP-adresser fra utslipp av Roskomnadzor, på tidspunktet for å skrive nyheter antall blokkerte IP-adresser har sunket til ca 3,7 millioner