Sjekk Ut Fox News-Fylt Tidsplan for Facebook ‘s” Troverdig ” Nyheter Viser

32

Den Facebook-app-logoen vises på en iPad er ved siden av et bilde av Facebook-logoen på en iPhone på August 3, 2016 i London, England. Foto: Getty

Fortsatt reeling (i hvert fall i omdømme, men absolutt ikke i økonomisk suksess) fra 2016 AMERIKANSKE presidentvalget, Facebook lanserer sin egen skifer av nyheter viser produsert og finansiert av det sosiale nettverket i samarbeid med “troverdig” nyheter organisasjoner. Lagoppstillingen, som lanseres neste uke, og har en hel masse av Fox News.

Ikke alle av programmering—som vil være tilgjengelig gjennom den nylig lansert Facebook Se video plattformen starter juli 16—kommer fra nyheter nettverk som bærer vann for Trump administrasjon. ABC Nyheter, ATTN:, Bloomberg, BuzzFeed, CNN, Mic, Kvarts, og Univision (Gizmodo Media Group er gjeldende morselskapet) har alle sporene på første plan, så vel.

Men faen, det er bare en forferdelig mye på Fox News. Nettverket fører av dekning først i morgen, snagged prime midt på dagen, og da med en versjon av “Fox News Update” arrangert av generelt sympatisk chief nyhetsanker Shepard Smith, og vil få to helg tidsluker. Det er den eneste nyheter nettverk som er en del av Facebook-finansierte prosjektet skal ha en utstilling på Facebook Se hver dag i uken.

Bilde: Facebook

Inkludering og til og med utheving av Fox News—et nettverk beryktede utstillingsvindu verter og gjester som gjøre villedende og noen ganger direkte usanne påstander, per Politifact—er bare det siste resultatet av Facebook ‘ s fast stilling mellom en stein og et hardt sted når det kommer til konservative synspunkter. Når nyheten kom ut fra tidligere ansatte som selskapet jobbet for å undertrykke konservative nyheter kilder i sin nå-nedlagte trending historier delen, Facebook har blitt prøver å berolige sine kritikere på høyre side av alle nødvendige midler. Det startet med Zuckerberg møte med Republikanske figureheads å sortere ut de problemer og har fortsatt gjennom Facebook ‘ s avgjørelse om å ansette en tidligere Republikansk senator som sprer falsk informasjon om Planlagt Foreldreskap mens du holder på offentlig kontor.

Nå er det å gi Fox News toppen fakturering på sin programmering tidsplan utformet for å kringkaste nyheter som er “troverdig, informativ, og lokale.” Nettverket er absolutt troverdig blant Republikanerne—60 prosent av høyre-skjev Amerikanere identifisert nettverket som en “objektive nyheter kilde,” ifølge en meningsmåling utført tidligere i år av Gallup og Knight Foundation. Siden Facebook har til å operere på Michael Jordan prinsippet om “Republikanerne kjøpe joggesko, også,” det sosiale nettverket ikke har mye av et valg, men å inkludere Fox News i miksen.

Og så blir det det. Sammen med stemmer som Anderson Cooper og Jorge Ramos, per Variasjon, vil det være et anker fra nettverket som har brukt en overdreven mengde tid på å snakke om Hilary Clinton selv om det er 2018. Jada, de tidsluker minst vil dels være forankret ved Shep Smith, som har fått et rykte på selskapet for å være “anti-Trump” rett og slett ved å tilby en rimelig kritikk av administrasjonen.

Over tid nettverket kan falle bort som et midtpunkt i planen. Facebook er planlegging på å tilby en ekstra skifer av programmering i de kommende månedene som vil omfatte dekning fra McClatchy, NowThis, og TEGNA. Facebook har også til hensikt å dykke inn lokale nyheter—men forhåpentligvis selskapet ikke trykk Igjen for denne innsatsen.

Hvem vet hvor vellykket Facebook nyheter innsats vil være. Det meget vel kan flop—det er mange måter å få oppdateringer med nyheter i løpet av dagen allerede, og det er ikke helt klart å ha programmering på Facebook får ting til å holde seg informert enklere. Bare gå over til å Se den kategorien som du har sannsynligvis aldri med vilje klikket på før dette for å se hvordan ting går.

[Utvalg, Randen]