Samsung Galaxy S10, vil datamaskinen pause på tre klynger for beste autonomi

40

I nettverket dukket opp nye detaljer om fremtiden flaggskip smarttelefon Samsung Galaxy S10. De delte en ganske velkjent Kinesisk insider under kallenavnet Is Universet til din Twitter-konto.

I henhold til kilde, den neste generasjon av topp-end prosessorer Samsung Exynos 9820, få arkitektur av de tre klynger i stedet for to, som er gjort i de fleste moderne plattformer. Dermed, Samsung følger i fotsporene av MediaTek.

OCTA core Samsung Exynos 9820 vil inneholde fire energoeffektivnyih Cortex-A55, par Cortex-A75 eller A76 for problemer på middels nivå og to tilpasset Exynos kernel M4 (Mongoose), den fjerde generasjonen for de mest krevende oppgaver.

Konfigurasjon 4+2+2 i stedet for de vanlige 4+4 er lik arkitektur i brikkesett MediaTek Helio X-serien, hvor ti av kjerner ordnet i tre klynger for lette, middels og tunge oppgaver. I henhold til MediaTek, denne organiseringen av kjerner bidrar til å forbedre batterilevetiden på smarttelefonen.

I henhold til tidligere lekkasjer, den flaggskip linje av Galaxy S10 vil bli lansert i tre versjoner. Junior-versjonen av Galaxy S10 med en kode navn Utover 0 vil være den første Samsung smarttelefon med en fingeravtrykkleser på siden. Smarttelefonen er utstyrt med flatskjerm-tv, ingen buede kanter, som den eldre versjonen, diagonal ligger 5 inches. Det er også kjent konvensjonelle enkelt kamera.

Grunnleggende Galaxy S10 med en kode navn Utover 1 og den eldre versjonen Pluss Galaxy S10 med en kode navn Utover 2 vil bli holdere integrert i skjermen av fingeravtrykkleser. Visning av dem vil få avrundede kanter, diagonal er en 5.8-tommer og 6.44, henholdsvis. I den grunnleggende modellen hovedkameraet er dobbel, og i Plus-versjonen — trippel.

Samsung kan introdusere sitt nye flaggskip på CES 2019, som vil bli arrangert fra 8 til 11 januar i Las Vegas, eller på MWC 2019, i Barcelona fra 25 til 28 februar.