Oppkalt alle de nye Apple i 2018

52

Analytiker Ming-Chi Kuo (Ming-Chi Kuo), kjent for sine forbindelser med verdikjeden produsenter publisert prognose for nye Apple-produkter for resten av 2018. Han forventer oppdateringer for iPhone, iPad, Mac mini, MacBook Pro, iMac, og Apple-Klokke.

I høst Apple vil lansere to OLED-modeller med en diagonal på 5,8 og 6,5 tommer, den nye iPhone-X og X-iPhone-Plus, samt en 6,1-tommers “budsjett” LCD-modell kalt iPhone 9. Alle av dem vil motta rammeløse design, funksjon gjenkjenne brukerens face ID og Møte uskorenii CPU A12. De eldre to modeller er utstyrt med dual hovedkammer, og den yngste — de vanlige enkelt.

Selskapet arbeider med to nye modeller, iPad Pro med en diagonal på 11 og 12.9 tommer. De vil være rammeløse som iPhone X vil miste hjem-knappen og fingeravtrykkleser Touch-ID, men vil få et Ansikt-ID.

Vil også oppdatere Mac mini, for første gang på mer enn tre og et halvt år. Mac mini vil få en ny prosessor, er det andre endringer er uklart.

MacBook og MacBook Pro er forventet å oppgradere prosessorer. Vil en billig bærbar pc for å erstatte dagens MacBook Air. Dette kan være en kostnad redusert versjon av 12-tommers MacBook.

Monoblokk iMac vil ha bedre skjerm og ny prosessor.

Den neste Apple-Klokke vil komme i to versjoner med en større skjerm. Dimensjoner er 1.57 tommer (39,9 mm) 1.78 tommer (45.2 mm), ca 15% mer moderne modeller. Det er ikke spesifisert om det har vært en økning på grunn av reduksjon av omfanget eller størrelse timer vil øke.

I tredje kvartal vil begynne masseproduksjon av den nye AirPods og stasjon trådløs lading AirPower. Salget vil starte i slutten av høsten. For AirPower er mer enn ett år etter kunngjøringen September i fjor.