Nikon op med at Producere Sin Lille 1-Serie Mirrorless Kameraer som Rygter Peger på en Full-Frame System

48

Billede: Patrick Austin Lucas (Gizmodo)

Nikon 1 kamera virksomhedens linje mirrorless kameraer, er på vej ud.

Den 1-serie kameraer er ikke længere tilgængelig på Nikon Japan ‘ s websted, og som er opført som ophørende. Store fotografering forhandler B&H viser også mirrorless kameraer, som i øjeblikket ikke tilgængelig, i henhold til en rapport fra Nikon Rygter.

Nikon bekræftet ophør i en erklæring sendt til Gizmodo. “Nikon 1-serien kameraer, objektiver og tilbehør er ikke længere i produktion,” en talsmand sagde. “Nikon 1 J5 og andre Nikon 1 produkter, der er tilgængelige på udvalgte detailhandlere i nogle regioner.”

Den 1-serie af mirrorless kameraer, der tager sigte på amatør fotografer på udkig efter mobilitet og alsidighed, var lammet, når det kom til ydelse. Mens kameraerne fælles træk med andre mirrorless kameraer som udskiftelige objektiver, den ene ” sensorer, der var for små, kameraer utroligt pebret overvejer specs, og de ekstra features for popsmart, selv for første gang fotografer, for hvem de kameraer, der blev lavet. Den sidste opdatering til 1-serien kom i 2015 med Nikon 1 J5, så dræber stagnerende linje fra helt giver mening.

Mens Nikon 1 mirrorless kameraer så godt, at de var et skuffende indlæg fra Nikon, især når man sammenligner med andre mirrorless kameraer fra virksomheder som Sony og Olympus, som tilbydes DSLR-kvalitet billeder til samme pris af Nikon er mindre i stand til 1-serien.

Så hvad er det næste for Nikon nu, at det kun mirrorless kameraer bliver udfaset? Ville du tro, det er en full-frame mirrorless kamera? Omkring dette tidspunkt sidste år, Nikon Formand Kazuo Ushida foreslået mirrorless full-frame-kameraer, der kan være på horisonten, og i sidste uge Nikon Rygter detaljerede specifikationer af to angiveligt kommende mirrorless kameraer fra Nikon, den ene med en 24 – eller 25-megapixel-sensor, en anden med en 45 – eller 48-megapixel-sensor, både ved hjælp af rygter om full-frame Z-beslag til selskabets mirrorless kameraer. Nikon har ikke kommentere på disse mulige nye udgivelser.