MQ-9B Drone Er i Første række “Civile-Registreret” Fjernstyret Fly, til at Krydse Atlanten

24

En model af MQ-9 Reaper på display på Rayburn Hus, Kontor Bygning på Capitol Hill, Washington, DC i 2010.Foto: Alex Brandon (AP)

Den første “civil-registreret” fjernstyret drone til nogensinde at gøre en flyvning over Atlanten landede på 6:43pm lokal tid (1:45pm ET) i RAF Fairford, Gloucestershire onsdag efter afgang fra Grand Forks, North Dakota på tirsdag, rapporterede BBC, efter at have rejst næsten for 3.800 km.

BBC skriver, at efter at have afsluttet sin historiske rejse, General Atomics Aeronautical Systems drone i spørgsmål vil blive vist på en udstilling på luftbasen, som begynder i slutningen af ugen:

Den 3,760 km lange rejse var styret af en operatør, der er beliggende i Usa.

MQ-9B SkyGuardian er kommet foran the Royal International Air Tattoo, som begynder på fredag.

Flyet vil være på static display under showet.

Skarpsindige iagttagere vil bemærke, at MQ-9 SkyGuardian online er berømt primært for sin militære rolle, som det har fortjent tilnavnet “Reaper” og fremmanede ildevarslende visioner om en fremtid, som selvstændig våben, i stedet for menneskelige operatører, trække deres egen udløser. Ikke at den menneskelige operatører, der har brug for hjælp til udførelse af USA’ s oversøiske bombekampagne: Sammen med sin forgænger, MQ-1 Predator og en række andre håndværk, USA har brugt Reaper at udføre, hvad der skønnes at være tusindvis af drab i udlandet. Så i det mindste denne demonstration af den linje, der er til civile formål, der er noget mindre forfærdeligt.

BBC tilføjede, at General Atomics CEO Linden Blå fortalte reportere i en erklæring, “Denne historiske begivenhed var en demonstration af, udholdenhed og civile luftrum kapacitet af MQ-9B SkyGuardian, og det er passende at gøre dette som en del af centennial fejringen af RAF.”

Ifølge Nye Atlas, håndværk, er den seneste iteration af Reaper-line og blev ændret for at opfylde ikke-militært luftrum standarder, samt overholde regler fra NATO, den Britiske Militære luftdygtighedsmyndighed (MAA), og den AMERIKANSKE Federal Aviation Administration. Her er lidt specs:

MQ-9B har et vingefang på 79 m (24 m), og er drevet af en Honeywell TPE331-10 Turboprop motor giver 45 kVA. Det kan bære en last af 4,750 lb (2,155 kg), har en maksimal air-hastighed på 210 knob (242 km / h, 389 km/t), og en udholdenhed i over 40 timer i højder på op til 40.000 ft (12,200 m).

Under alle omstændigheder, hatte ud til Reaper-dronen, der sandsynligvis kunne slå ihjel, hvis det var udstyret til at gøre det, men var ikke i dette specifikke tilfælde.

[BBC]