MQ-9B Drone Er Første “Sivile-Registrert’ Remotely Piloted Aircraft å Krysse Atlanterhavet

48

En modell av MQ-9 Reaper på displayet på Rayburn Huset kontorbygg på Capitol Hill i Washington, DC i 2010.Foto: Alex Brandon (AP)

Den første “sivil-registrerte” eksternt styrt drone for å gjøre en flytur over Atlanterhavet landet på 6:43pm lokal tid (1:45pm ET) i RAF Fairford, Gloucestershire på onsdag etter å ha tatt av fra Grand Forks, North Dakota på tirsdag, BBC rapportert, etter å ha tilbakelagt nesten 3,800 miles.

BBC skriver at etter å ha fullført sin historiske reise, General Atomics Aeronautical Systemer drone i spørsmålet vil bli utstilt på et show på flybase som starter i slutten av uken:

Den 3,760 kilometer lange turen var styrt av en operatør som ligger i usa.

Den MQ-9B SkyGuardian har kommet i forkant av Royal International Air Tattoo som begynner på fredag.

Flyet vil være på statisk visning under showet.

Gløgg observatører vil oppmerksom på at MQ-9 SkyGuardian linje er kjent hovedsakelig for sin militære rolle, som den har gjort seg fortjent til kallenavnet “Reaper”, og tryllet illevarslende visjoner om en fremtid der det autonome våpen, i stedet for menneskelige operatører, trekke sine egne triggere. Ikke at den menneskelige operatører trenger hjelp til å kjøre OSS’ overseas bombingen kampanjer: Sammen med sin forgjenger MQ-1 Predator og en rekke andre håndverk, USA har brukt Reaper til å utføre det som er estimert til å være tusenvis av drap i utlandet. Så minst dette demonstrasjon av lines sivile formål er noe mindre forferdelig.

BBC lagt til at General Atomics administrerende DIREKTØR Linden Blå fortalte reportere i en uttalelse, “Denne historiske hendelsen var en demonstrasjon av utholdenhet og sivile luftrom evne til MQ-9B SkyGuardian, og det er passende å gjøre dette som en del av centennial feiring av RAF.”

I henhold til Ny Atlas, craft er den nyeste utgaven av Reaper linje og ble endret til å møte ikke-militære luftrom standarder, samt i samsvar med forskrifter fra NATO, den Britiske Militære Luftdyktighet Authority (MAA), og den AMERIKANSKE Federal Aviation Administration. Her er noen spesifikasjoner:

Den MQ-9B har et vingespenn på 79 ft (24 m) og er drevet av en Honeywell garrett tpe331-10 Turboprop-motoren gir 45 kVA. Det kan ta en nyttelast på 4,750 lb (2,155 kg), som har en maksimal luft hastighet på 210 knop (242 km / t, 389 km/t), og en utholdenhet på over 40 timer i høyder på opptil 40 000 ft (12,200 m).

Anyhow, hatten av for Reaper drone som nok kan drepe hvis den var utstyrt for å gjøre det, men var ikke i dette konkrete tilfellet.

[BBC]