Møt den Nye EPA Sjef, Samme Som den Gamle EPA Chief (Men Kanskje Mindre Åpenbart Skadet)

34

Andrew Wheeler.Foto: Jacquelyn Martin (AP)

Andrew Wheeler, tidligere aide til klimaendringer denier Sen. James Inhofe, Senatet Miljø og Offentlige Arbeider Komiteen stab direktør, og mer nylig fossilt brensel lobbyist, er nå midlertidig på kostnad av Environmental Protection Agency etter oppsigelsen av skandale-plaget tidligere administrator Scott Pruitt. Mens Wheeler virker mindre sannsynlig til å henge ut med klima-å nekte anklaget barn misbrukere eller kjøre opp multi-million dollar regninger for en nesten helt sikkert unødvendig 24/7 sikkerhet detalj, hans himmelfart, leder av EPA er ikke akkurat gode nyheter.

Nå handler administrator Wheeler tidligere jobbet for EPA i 1990-årene. Men han ser på sin agenda som nøyaktig det samme som åpent EPA-fiendtlig Pruitt, bortsett fra med mer trykk-vennlig aforismer som “du kan ikke føre med mindre du lytte.” I en tale til byråets personale på onsdag, skrev Washington Post, Wheeler definert sine tre viktigste prioriteringene som de Donald Trump ga ham: ren luft (sikker), rent vann (også i form av en baseline), og regulatoriske lindring (fundamentalt i motsetning til de to tidligere prioriteringer).

Wheeler veldig tydelig fortalte personalet på EPA-hovedkvarteret på onsdag at etaten var ikke selvsagt-rette på en politisk nivå, bare utfører de samme retningslinjer uten alle distraksjoner, paranoia, og åpenbare korrupsjon. Innlegget skriver:

“Vi vil fortsette å bygge på disse prestasjonene” oppnådd siden Trump tok kontoret i januar 2017, Wheeler sa, og legger til at presidenten ga ham en klar følelse av hva han forventet, da to menn talte med telefonen på torsdag.

Han sa: “Rydd opp i luften, rydde opp i vann og gi regulerende lindring.’ Jeg tror vi kan gjøre alle disse tingene på samme tid,” Wheeler sa.

Selv som Wheeler har lovet å gå videre med den regulatoriske tilbakerulling at Pruitt og begynte å følge med på President Trump ‘ s lover å gjøre EPA mindre og mer industri-vennlig, han lovet onsdag å bli mer åpen om sine handlinger enn sin forgjenger.

Åpenhet tiltak annonsert av Wheeler under talen inkludert besøker EPA kontorer og ta spørsmål fra personalet. Han er også rulle tilbake til vip-sikkerhet detalj, ser ut til å være å unngå hemmelighold i sin offisielle planen, og vil tillate ansatte å gå inn administratorens “tredje etasje office suite” Pruitt utstyrt med enhanced security-tiltak og hadde låst ned, som i henhold til Innlegget. (Som Associated Press nevnt, i sin tale til de ansatte og han unngikk direkte kritisere Pruitt som kilde av oppførselen.)

Det som ikke var annonsert av Wheeler var noe å gjøre med klimaendringer, herunder uttrykket “klimaendringer” i seg selv, og som ikke forlater munnen hans, en gang i løpet av talen. Mens Wheeler nylig fortalte Innlegget at klimaendringene er “ekte” og “folk har en innvirkning på klimaet”—ikke akkurat et engros-godkjenning av klima science—han sa også at han mener EPA ‘ s rolle på klima “er å følge de forskrifter som er gitt til oss av Kongressen. Og jeg tror at lovens direktivene er svært liten.”

I henhold til Politisk, Wheeler i stedet syntes å vise sin nye rolle som i stor grad om å sikre landet fortsetter å utnytte naturressurser for økonomiske fordeler:

“Amerika er velsignet med rike naturressurser, ressurser vi bruker på å drivstoff og mette verden,” sa han. “Vi vil fortsette å beskytte og forvalter disse ressursene til fordel for oss selv og vår egen velstand.”

Og han resiterte mange av de samme ordene populært med Pruitt og andre konservative om endringer de ønsket å gjøre i byrået.

“Vi er også gjenopprette rettssikkerhet, regjerende i federal regulatory å strekke seg for langt og fokusere EPA på sin kjerne ansvar,” Wheeler sa. “Som et resultat, økonomien er blomstrende og økonomisk optimisme er fosser.”

Selv om han sa han ville arbeide på Superfund nettstedet opprydding (en av de få som er igjen i stor grad urørt gjennom Pruitt era) og forbedre vann-infrastruktur, Politisk skrev han understreket også slå tilbake environmental enforcement til usa, behandling tillater beslutninger raskere, og hvordan EPA s lange håndheving fortsetter prosessen “vondt konkurranseevne.” Per the New Yorker, men han har lovet å unngå interessekonflikter ved recusing seg fra beslutninger som involverer selskaper han pleide å jobbe for, etikk vaktbikkjer har advart Wheeler kan bare ta disse avgjørelsene anyways med liten sjanse for konsekvenser eller søker en fraskrivelse.

I alle fall, det er nok mer rimelig å være bekymret for hva denne listen av Wheeler ‘ s liste over tidligere lobbyvirksomhet overfor klienter gitt av Bloomberg angir om hans politiske orientering snarere enn om han vil søke å berike dem spesielt:

Før Wheeler ble EPA ‘ s nestleder administrator i April, han lobbied for selskaper som er berørt av etatens retningslinjer, inkludert kull produsent Murray Energy Corp., verktøyet Xcel Energy Inc. Energi og Brensel, Inc., en uran miner.

Mens the New Yorker-artikkel skrev at det er mulig Wheeler vil finne en mer moderat tone enn Pruitt på klimaendringer, han er fortsatt med på å undergrave Barack Obama-epoken Clean Power Plan, og fungerer for Trump og er underlagt hans humør og innfall.” Magasinet bemerket at mens Pruitt ‘ s wrecking ball tilnærming til å rulle tilbake forskrifter forlot ham utsatt for rettslige utfordringer, Wheeler kan være mindre slurvete i sin tilnærming.

Denise D. Morrison, president i den Amerikanske Føderasjonen av Offentlige Ansatte Rådet Nr 238 som representerer over 8000 EPA arbeidere, fortalte Innlegg som Wheeler ‘ s avtale ble “bare en overfladisk forsøk på å koble lekkasjer og kvele dissens. En vellykket kull lobbyist ikke endre sine striper. Han vil fortsette å champion dereguleringen og tillater store forurenserne å unngå samsvar helt.”

Wheeler vil trolig holde toppen sete for en stund, Pacific Standard rapportert, på grunn av sin koselige forhold til Senatet Republikanerne og deres mangel på ønske om en annen bekreftelse kampen før hans skuespill administrator-rollen går ut i 2019. Pruitt, for hva det er verdt, kan fortsatt være planlegger å bruke den skjensel han generert i løpet av sin tid i byrået for å drive en kjøre for office på det utløste–libs billett, men det er ingen grunn til å tro at han vil reise over sin egen inkompetanse noe mindre på det.

[Washington Post]