Mød den Nye EPA Chef, Samme Som den Gamle EPA Chef (Men Måske Mindre Åbenlyst Korrupte)

40

Andrew Hjuler.Foto: Jacquelyn Martin (AP)

Andrew Hjuler, tidligere assistent for klimaændringer denier Sen. James Inhofe, Senatet Miljø og Offentlige bygge-Udvalg personale direktør, og mere for nylig fossile brændstoffer lobbyist, er nu midlertidigt i afgift af miljøstyrelsen efter fratræden skandale-plagede tidligere administrator Scott Pruitt. Mens Wheeler synes at være mindre tilbøjelige til at hænge ud med klimaforandringer-at nægte anklaget barn misbrugere eller køre op multi-million dollar regninger for en næsten helt sikkert nødvendigt 24/7 sikkerhed detalje, hans himmelfart til lederen af EPA er ikke ligefrem en god nyhed.

Nu handler administrator Wheeler har tidligere arbejdet for EPA i 1990’erne. Men han ser sin dagsorden, som er præcis den samme som åbent at EPA-fjendtlige Pruitt er, undtagen med mere tryk på for-venligt aforismer som “man kan ikke føre medmindre du lytter.” I en tale til agenturets personale på onsdag, the Washington Post rapporterede, Wheeler, der er defineret hans tre vigtigste prioriteter som dem, Donald Trump gav ham: ren luft (sikker), rent vand (også i form af en baseline), og enklere (grundlæggende i opposition til de to forudgående prioriteter).

Wheeler meget klart fortalt personalet på EPA hovedkvarter på onsdag, at agenturet ikke var naturligvis-at korrigere på et politisk niveau, men blot udfører de samme politikker, uden alle de forstyrrelser, paranoia, og åbenlyse korruption. Post skriver:

“Vi vil fortsætte med at bygge videre på disse resultater”, de har opnået siden Trump tiltrådte i januar 2017, Wheeler sagde, tilføjer, at formanden gav ham en klar fornemmelse af, hvad han forventede, når de to mænd talte ved telefonen på torsdag.

“Han sagde, ‘Rense den luft, rent vand og giver enklere.’ Jeg tror, at vi kan gøre alle disse ting på samme tid,” Wheeler sagde.

Selv som Wheeler har lovet at gå videre med de lovgivningsmæssige rollbacks, at Pruitt og begyndte at følge op på Præsident Trump ‘ s lover at gøre EPA mindre og mere industri-venligt, han svor onsdag, at blive mere åben omkring sine handlinger end hans forgænger.

Gennemsigtighed foranstaltninger, Wheeler under talen i prisen besøger EPA kontorer og tage spørgsmål fra personalet. Han er også rulle tilbage executive sikkerhed detalje, synes at være at undgå hemmeligholdelse i hans officielle tidsplan, og vil tillade, at personale til at indtaste administrator ‘ s “tredje sal office suite” Pruitt udstyret med øgede sikkerhedsforanstaltninger og havde låst ned, i henhold til Stillingen. (Som Associated Press konstateret, i sin tale til de ansatte, han undgik direkte at kritisere Pruitt som kilde til disse adfærd.)

Hvad der ikke var annonceret af Wheeler var noget at gøre med klimaforandringer, herunder udtrykket “klimaændringer” i sig selv, som ikke forlade hans mund en gang i løbet af talen. Mens Wheeler for nylig fortalte the Post, at klimaændringerne er “rigtig” og “folk har en indvirkning på klimaet,”—ikke ligefrem en engros påtegning af klima videnskab—han sagde også, at han mener, at EPA ‘ s rolle på klimaområdet “er at følge de love, som er givet til os af Kongressen. Og jeg tror, at den lovpligtige direktiver er meget små.”

Ifølge Politico, Wheeler i stedet syntes at se sin nye rolle, som i høj grad om at sikre, at landet fortsætter med at udnytte naturressourcer til økonomisk fordel:

“Amerika er velsignet med rigelige naturlige ressourcer, ressourcer, vi bruger til brændsel og foder verden,” sagde han. “Vi vil fortsætte med at beskytte og steward disse ressourcer til gavn for os selv og vores velstand.”

Og han reciterede mange af de samme sætninger, populære med Pruitt og andre konservative om ændringer, de ønskede at gøre til agenturet.

“Vi er også genoprette den retsstat, der råder i føderale regulerende overbelastning og præciseringen af EPA på sin kerne ansvar,” Wheeler sagde. “Som et resultat, økonomien boomer, og økonomisk optimisme er kraftigt stigende.”

Selvom han sagde, at han ville arbejde på (kortsigtet eksponeringsgrænse) superfund site oprydning (en af de få ting tilbage stort set uberørt gennem Pruitt era) og forbedre vand-infrastruktur, Politisk skrev han understregede også, at vende tilbage miljømæssige håndhævelse til usa, forarbejdning, der muliggør beslutninger hurtigere, og hvordan EPA ‘ s lange håndhævelse procedure proces “gør ondt konkurrenceevne.” Per New Yorker, selvom han har lovet at undgå interessekonflikter ved recusing sig fra beslutninger, der involverer virksomheder, han plejede at arbejde for, etik vagthunde, har advaret om, Wheeler simpelthen kunne gøre disse beslutninger alligevel, med en lille chance for konsekvenser eller søge en dispensation.

I alle tilfælde, er det nok mere rimeligt at være bekymret for, hvad denne liste af Wheeler ‘ s liste over tidligere lobbyvirksomhed kunder, der leveres af Bloomberg angiver, om hans politiske ståsted snarere end, om han vil søge at berige dem specifikt:

Før Wheeler blev EPA ‘ s stedfortrædende administrator i April, han lobbyet for virksomheder, der berøres af agenturets politikker, herunder kul producent Murray Energy Corp., utility Xcel Energy Inc. og Energy Fuels Inc., en uran-miner.

Mens New Yorker artikel skrev, at det er muligt Wheeler vil slå et mere moderat tone end Pruitt om klimaændringer, er han stadig arbejder på at underminere Barack Obama-æra Clean Power Plan, og “værker for Basun, og som er underlagt hans luner og nykker.” Magasinet bemærkes, at mens Pruitt er ødelæggende-ball tilgang til at rulle tilbage regler forlod ham udsat for juridiske udfordringer, Wheeler kan blive mindre sjusket i sin tilgang.

Denise D. Morrison, formanden for den Amerikanske Sammenslutning af Offentlige Ansatte Rådets No. 238, som repræsenterer over 8.000 EPA arbejdstagere, fortalte the Post, at Wheeler ‘ s udnævnelse var “blot et overfladisk forsøg på at sætte lækager og dæmpe den uenighed. En vellykket kul lobbyist ikke ændre på hans sår. Han vil fortsætte med at kæmpe for deregulering og tillade store forurenere til at unddrage overensstemmelse helt.”

Wheeler vil sandsynligvis holde øverste sæde for et stykke tid, Pacific Standard rapporterede, på grund af hans hyggelige forhold til Senatet for Republikanerne og deres mangel på lyst til endnu en bekræftelse af kampen, før hans skuespil administrator rolle løber ud i 2019. Pruitt, for hvad det er værd, stadig kunne være planlægning at bruge den vanære, han er genereret i løbet af sin tid i agenturet, at brændstof og kør til office på udløses–libs billet, men der er ingen grund til at tro, at han vil rejse over sin egen inkompetence, som er noget mindre på det.

[Washington Post]